Troškinta aviena su kopūstais
Kategorija: Daržovių patiekalai / Aviena
Ingredientai
- aviena: 1,4 kilogramo (jeigu nemėgstate ar neturite, galite naudoti ir kitokią mėsą)
- švieži kopūstai: 700 gramų
- rauginti kopūstai: 700 gramų
- konservuoti miško grybai: 400 gramų
- pomidorų padažas: 3 valgomųjų šaukštų
- svogūnai: 2
- aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
- česnakas: 3 skiltelių
- vanduo: 700 mililitrų
- cukrus: 1 valgomojo šaukšto
- pipirai
- lauro lapeliai
- druska
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia mėsą pamerkiame valandai į vandenį (Aš pati jeigu verdu greitpuodyje, tai mėsą prieš tai įprastai pamerkiu į paprastą vandenį, kad nesusidarytų daug putų ir visokių ten nereikalingų dalykų, ji nubąla truputį, tuomet dar perleidžiu vandeniu, paskui sudedu į puodą, užpilu reikiamą kiekį švaraus vandens, sudedu prieskonius, uždarau ir troškinu).2. Dedame į greitpuodį, supilame vandenį, supjaustome vieną svogūną, česnakus, druskos, lapelius, uždarome puodą ir troškiname, kol mėsa taps visai minkšta (aš 50 minučių troškinau, kai atidariau jau mėsa narstėsi nuo kauliukų, nes buvo keli gabaliukai su kauliukais).
3. Sudedame šviežius supjaustytus kopūstus, grybus ir troškiname maždaug 10-15 minučių.
4. Per tą laiką, pilame į keptuvę aliejų, supjaustome kitą svogūną, jam pakepus, sudedame raugintus kopūstus ir kepame tiek, kiek troškinasi švieži kopūstai, tai yra maždaug 15 minučių, sudedame cukrų, pomidorų padažą, sumaišome ir sudedame į puodą, dar troškiname, kol beveik nelieka skysčio. Skanaujame!
Raktažodžiai:
aviena, troskina, su kopustais, raugintais kopustais, rauginti, troskinti, kopustai, pomidoru padazas, bulves
Troškinta aviena su kopūstais
Troškinta aviena su kopūstais
Troškinti kopūstai su mėsa
Makaronai su kiauliena ir daržovėmis
Lenkiškas bigosas - kopūstų troškinys su mėsa
Margučių dažymas su kopūstais ir ciberžole
Beatos raugintų kopūstų sriuba
Troškinti švieži kopūstai su dešrelėmis
Kopūstų troškinys su mėsa
Troškintas triušis greitpuodyje
Troškinta aviena su moliūgais
Kiaulienos ir jautienos mėsos konservai
Šernienos guliašas
Samsa - Uzbekiški pyragėliai su mėsa
Tikras plovas kazane su aviena
Mėsa, troškinta obuolių sultyse
TROŠKINTI RAUGINTI KOPŪSTAI SU DŽIOVINTAIS GRYBAIS
Kiaulienos šoninės troškinys azijietiškai
Ryžiai su malta mėsa ir kiaušiniais
Jautienos troškinys su morkomis
Sotus grikių plovas su mėsa ir grybais, keptas keptuvėje
Vegetariški balandėliai be mėsos
LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS
Kaip greitai atšildyti šaldytą mėsą arba žuvį?