TROŠKINTA AVIENA SU BULVĖMIS

Kategorija: Aviena


TROŠKINTA AVIENA SU BULVĖMIS

Paskelbė:
05 Kovo 2023

Ingredientai


  • aviena su kauliukais: 600 gramų (tiks šonkauliukai ir panašiai)
  • morkos: 2
  • svogūnai: 1 didelio
  • česnakas: 3 skiltelių
  • druska: pagal skonį
  • pipirai: žiupsnio
  • pomidorų pasta: 2 valgomųjų šaukštų
  • bulvės: 4
  • miltai: 1 valgomojo šaukšto (mėsos apvoliojimui)
  • aliejus: šlakelio
  • vanduo: 200 mililitrų
  • raudonėlis: žiupsnio
  • rozmarinas: žiupsnio

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia avieną pabarstykite druska ir pipirais.
2. Tada apvoliokite miltuose ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda.
3. Supjaustykite smulkiais gabaliukais svogūną ir česnaką. Berkite į troškintuvą pas avieną. Pakepinkite, kol daržovės šiek tiek apskrus.
4. Tuomet sudėkite pomidorų tyrę ir pakaitinkite kelias minutes.
5. Morką supjaustykite stambiais gabaliukais, bulves perpjaukite į kelias dalis. Daržoves sudėkite į troškintuvą. Pilkite vandens.
6. Pagardinkite raudonėliu, druska, rozmarinu ir troškinkite ant silpnos kaitros maždaug 1 valandą. Patiekite ir skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: