Marinuoti kazlėkai žiemai
Kategorija: Grybų patiekalai / Marinatai
INGREDIENTAI:
švieži kazlėkai
1 l vandens
2 šakštai stambios druskos
2 šaukštai acto
po lauro lapelį į stiklainį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kazlėkus išvalome, išmetame visus sukirmijusius, išplauname ir sudedame į pasūdytą vandenį virti. Verdame 40 min. Nukošiame, dedame į stiklainius ir užpilame marinatu. Įdedame verdančiu vandeniu perplautus lauro lapus. Kiekvieną 1 litro stiklainį sterilizuojame apie 20 minučių. Užsukame išvirintais dangteliais ir statome dangteliu žemyn, iki kol atauš.
švieži kazlėkai
1 l vandens
2 šakštai stambios druskos
2 šaukštai acto
po lauro lapelį į stiklainį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kazlėkus išvalome, išmetame visus sukirmijusius, išplauname ir sudedame į pasūdytą vandenį virti. Verdame 40 min. Nukošiame, dedame į stiklainius ir užpilame marinatu. Įdedame verdančiu vandeniu perplautus lauro lapus. Kiekvieną 1 litro stiklainį sterilizuojame apie 20 minučių. Užsukame išvirintais dangteliais ir statome dangteliu žemyn, iki kol atauš.
Traškūs bavariški agurkai žiemai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
MARINUOTA DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ (ATSARGOS ŽIEMAI)
Marinatas iš penkių
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
PUIKUS MARINATAS DARŽOVĖMS | RECEPTAS
Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai
Senoviškai marinuoti baravykai
Marinuotas česnakas šaltuoju būdu!
Kiaušinius dažome natūraliai
Sūdyta skumbrė su prieskoniais
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Tiršta vištienos ir ryžių sriuba
Skanusis Editos marinatas daržovėms
Konservuoti pomidorai su česnakais
Marinuoti baravykai žiemai
Naminis majonezas – gaunasi labai tirštas ir nesisluoksniuoja
Skumbrė stiklainyje orkaitėje
Marinuoti agurkai
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Alyvuogių užkandėlė
Vištienos skrandukai prie alaus