Marinuoti kazlėkai žiemai
INGREDIENTAI:
švieži kazlėkai
1 l vandens
2 šakštai stambios druskos
2 šaukštai acto
po lauro lapelį į stiklainį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kazlėkus išvalome, išmetame visus sukirmijusius, išplauname ir sudedame į pasūdytą vandenį virti. Verdame 40 min. Nukošiame, dedame į stiklainius ir užpilame marinatu. Įdedame verdančiu vandeniu perplautus lauro lapus. Kiekvieną 1 litro stiklainį sterilizuojame apie 20 minučių. Užsukame išvirintais dangteliais ir statome dangteliu žemyn, iki kol atauš.
švieži kazlėkai
1 l vandens
2 šakštai stambios druskos
2 šaukštai acto
po lauro lapelį į stiklainį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kazlėkus išvalome, išmetame visus sukirmijusius, išplauname ir sudedame į pasūdytą vandenį virti. Verdame 40 min. Nukošiame, dedame į stiklainius ir užpilame marinatu. Įdedame verdančiu vandeniu perplautus lauro lapus. Kiekvieną 1 litro stiklainį sterilizuojame apie 20 minučių. Užsukame išvirintais dangteliais ir statome dangteliu žemyn, iki kol atauš.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Kiaušinius dažome natūraliai

Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")

Konservuoti pomidorai su česnakais

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Senoviškai marinuoti baravykai

Marinuoti baravykai žiemai

Tiršta vištienos ir ryžių sriuba

Naminis majonezas – gaunasi labai tirštas ir nesisluoksniuoja

Skumbrė stiklainyje orkaitėje

Traškūs bavariški agurkai žiemai

Marinuotas česnakas šaltuoju būdu!

Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai

Sūdyta skumbrė su prieskoniais

Alyvuogių užkandėlė

Vištienos skrandukai prie alaus

Marinuoti agurkai

MARINUOTA DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ (ATSARGOS ŽIEMAI)

Skanusis Editos marinatas daržovėms

Marinatas iš penkių

Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto

Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto

Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį

Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną

PUIKUS MARINATAS DARŽOVĖMS | RECEPTAS