Švelniai marinuotos voveraitės
Kategorija: Marinatai / Grybų patiekalai
Ingredientai
- voveraitės
Marinatui:
- vanduo: 1 litro
- druska: 2 valgomųjų šaukštų
- cukrus: 1 valgomojo šaukšto
- actas: 2 valgomųjų šaukštų
- pipirai: kelių grūdelių
- lauro lapai: kelių
- česnakas: 2-4 skiltelių
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia voveraites išvalykite ir nuplaukite.
2. Tuomet sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite vis nugraibydamos putas.
3. Išvirkite marinatą iš visų nurodytų komponentų, išskyrus actą.
4. Suberkite grybus į marinatą, pakaitinkite, kol užvirs ir pavirkite maždaug 5 minutes.
5. Po to supilkite actą, leiskite dar kartą užvirti ir grybus išpilstykite į iškaitintus stiklainius.
6. Apverskite stiklainiais "aukštyn kojomis", užklokite stora antklode ir leiskite atvėsti. Laukite žiemos ir skanaukite!
Marinuoti kelmučiai - grybai
Marinuoti grybai žiemai
Senoviškai marinuoti baravykai
Baravykai marinuoti savo sultyse
Marinuoti grybai
Marinuoti grybai
Marinuoti baravykai
Keptos voveraitės žiemai "Vasara stiklainyje"
Česnakiniai grybai
RECEPTAS: MARINUOTI GRYBAI
Marinuoti baravykai 3
Troškinta grybų mišrainė su daržovėmis
Marinuoti baravykai žiemai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Marinuotos paprikos žiemai
Makaronai su grybais - voveraitėmis
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
VOVERAITĖS SU BULVĖMIS
PUIKUS MARINATAS DARŽOVĖMS | RECEPTAS
Rizotas su šviežia lašiša ir voveraitėmis
Ankštinės pupelės su grybais
Marinuoti agurkai