Švelniai marinuotos voveraitės

Kategorija: Marinatai / Grybų patiekalai


Švelniai marinuotos voveraitės

Paskelbė:
01 Rugpjūčio 2023

Ingredientai

  • voveraitės
Marinatui:
  • vanduo: 1 litro
  • druska: 2 valgomųjų šaukštų
  • cukrus: 1 valgomojo šaukšto
  • actas: 2 valgomųjų šaukštų
  • pipirai: kelių grūdelių
  • lauro lapai: kelių
  • česnakas: 2-4 skiltelių


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia voveraites išvalykite ir nuplaukite.

2. Tuomet sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite vis nugraibydamos putas.

3. Išvirkite marinatą iš visų nurodytų komponentų, išskyrus actą.

4. Suberkite grybus į marinatą, pakaitinkite, kol užvirs ir pavirkite maždaug 5 minutes.

5. Po to supilkite actą, leiskite dar kartą užvirti ir grybus išpilstykite į iškaitintus stiklainius.

6. Apverskite stiklainiais "aukštyn kojomis", užklokite stora antklode ir leiskite atvėsti. Laukite žiemos ir skanaukite!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: