Marinuoti baravykai 3
Reikes:
- Grybai
- 2 litrai vandens
- 7 šaukštai cukraus
- 4 š. druskos
- 4 š. acto
- lauro lapų, pipirų, garstyčių grūdelių.
Grybus nuvalyti, nuplauti, apvirti 10-15min. Nukošti, perplauti.
Į vandenį sudėti visus marinatui skirtus produktus išskyrus actą, užvirti, supilti grybus, tuomet actą ir maišant virti apie 5-8 min. Pilstyti į stiklainius ir greitai užsukti.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.

Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins

Ukrainietiškai troškinta kiauliena

Kiaušinius dažome natūraliai

Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")

Prancūziška sūrio ir vištienos sriuba

Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu

Troškinta aviena su kopūstais

Avienos šonkauliukai su obuoliais ir makaronais

Netradiciniai kotletai su garstyčių padažu

Kopūstainis

Bulvinukai su miško grybais

Jautienos befstrogenas

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Senoviškai marinuoti baravykai

Marinuoti baravykai žiemai

Marinuoti baravykai žiemai 2

Marinuoti baravykai

Tiršta vištienos ir ryžių sriuba

RECEPTAS: MARINUOTI GRYBAI

Marinatas iš penkių

Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto

Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto

Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį