Marinuoti baravykai 3
Kategorija: Grybų patiekalai / Marinatai
Reikes:
- Grybai
- 2 litrai vandens
- 7 šaukštai cukraus
- 4 š. druskos
- 4 š. acto
- lauro lapų, pipirų, garstyčių grūdelių.
Grybus nuvalyti, nuplauti, apvirti 10-15min. Nukošti, perplauti.
Į vandenį sudėti visus marinatui skirtus produktus išskyrus actą, užvirti, supilti grybus, tuomet actą ir maišant virti apie 5-8 min. Pilstyti į stiklainius ir greitai užsukti.
Senoviškai marinuoti baravykai
Marinuoti baravykai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Tiršta vištienos ir ryžių sriuba
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Marinatas iš penkių
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Marinuoti baravykai žiemai 2
Troškinta aviena su kopūstais
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
Avienos šonkauliukai su obuoliais ir makaronais
Marinuoti baravykai žiemai
Jautienos befstrogenas
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Prancūziška sūrio ir vištienos sriuba
Kopūstainis
Ukrainietiškai troškinta kiauliena
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
RECEPTAS: MARINUOTI GRYBAI
Netradiciniai kotletai su garstyčių padažu
Bulvinukai su miško grybais
Kiaušinius dažome natūraliai