Japoniškas Ramen
Kategorija: Makaronų ir picos patiekalų receptai / Patiekalai iš vištienos ir paukštienos / Patiekalai iš kiaulienos

Japoniškas Ramen – tai populiarus Azijos virtuvės patiekalas, kuris pasižymi sodriu ir gaiviu sultinio skoniu bei šviežiais ingredientais. Ramen yra tradicinė japonų sriuba su makaronais, sultiniu, mėsa, ir įvairiais papildomais ingredientais, tokiais kaip bambuko daigai, špinatai ir pusiau virti kiaušiniai.
Šis receptas suteikia galimybę pasimėgauti tikru ramen skoniu, lengvai pritaikomu pagal savo pageidavimus, todėl jis puikiai tinka tiek mėgstantiems vištieną, tiek kiaulieną. Patiekite su svogūnų laiškais, kurie suteikia šviežumo ir aromato.
Ingredientai:
- Ramen makaronai
- Vištienos arba kiaulienos sultinys
- Vištienos arba kiaulienos gabalėliai
- Špinatai
- Bambuko daigai
- Kiaušiniai
- Svogūnų laiškai
- Sojos padažas
- Sezamų aliejus
Gaminimo eiga:
- Sultinyje išvirkite vištieną arba kiaulieną.
- Virtus makaronus sudėkite į dubenį.
- Virš makaronų sudėkite mėsos gabalėlius, bambuko daigus, špinatus ir pusiau virtą kiaušinį.
- Sultinį pašildykite su sojos padažu ir sezamų aliejumi, tada užpilkite ant makaronų.
- Papuoškite svogūnų laiškais.
Panašūs receptai

Naminis Ramen su vištiena, ryžių makaronais ir pievagrybiais

Ramenas su vištiena, pievagrybiais ir stikliniais makaronais

Meksikietiškos Quesadilla su Vištiena

Japoniška Teriyaki Vištiena

Vištienos sriuba su makaronais ir bulvėmis

WOK ryžių makaronai su kiauliena

Yaki udon makaronai su vištiena, morkomis ir pievagrybiais

Makaronai su kiauliena ir daržovėmis

Pad Thai su krevetėmis

Švelnaus skonio makaronai su kiaulienos kumpiu, žirneliais, grietinėle ir sūriu

Indonezietiškas Nasi Goreng

Kiaulienos sprandinės kepsniai su svogūnais