Makaronai su ispaniška chorizo dešra ir sūriu
Kategorija: Makaronų ir picos patiekalų receptai

Ingredientai
- Makaronai: 200 g
- Chorizo dešra: 100 g
- Pomidorai: 2 nedideli
- Grietinėlė (12%) arba jogurtas: 30 ml
- Svogūnas: 1 vidutinio dydžio
- Tarkuotas geltonasis sūris: pagal skonį
1. Makaronų virimas: virkite makaronus pasūdytame vandenyje, vadovaudamiesi pakuotės instrukcijomis, kol jie taps „al dente“.
2. Chorizo paruošimas: chorizo dešrą supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite ant mažos ugnies, kol išsiskirs riebalai ir dešra taps traški.
3. Svogūnų kepimas: į tą pačią keptuvę su chorizo riebalais pridėkite smulkiai pjaustytą svogūną. Kepkite, kol jis taps minkštas ir auksinės spalvos.
4. Pomidorų paruošimas: pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę, pašalinkite sėklas ir minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite juos į keptuvę su svogūnais ir chorizo. Troškinkite, kol pomidorai suminkštės ir susidarys padažas.
5. Grietinėlės pridėjimas: supilkite grietinėlę arba jogurtą į keptuvę ir maišydami kaitinkite, kol padažas taps vientisas ir šiek tiek sutirštės.
6. Sumaišymas su makaronais: nusausintus makaronus sudėkite į keptuvę su padažu. Gerai išmaišykite, kad makaronai pasidengtų padažu. Jei reikia, pagardinkite druska pagal skonį.
7. Patiekimas: patiekite karštus makaronus, pabarstytus tarkuotu geltonuoju sūriu.
8. Santrauka: Šis makaronų su ispaniška chorizo dešra ir sūriu receptas leidžia mėgautis autentiškais ispaniškais skoniais savo namuose. Naudojant kokybiškus ingredientus ir laikantis pateiktų instrukcijų, paruošite gardų ir sotų patiekalą, kuris patiks tiek šeimai, tiek svečiams. Be to, pateiktos ingredientų alternatyvos suteikia galimybę pritaikyti receptą pagal individualius poreikius ir skonį.
Panašūs receptai











