Makaronai su maltos mėsos padažu
Kategorija: Makaronų ir picos patiekalų receptai

Ingredientai
- makaronų lizdeliai: 6 (arba kiti mėgstami makaronai)
- malta kiauliena: 500 gramų
- česnakas: 3 skiltelių
- svogūnai: 1
- morkos: 1
- pipirai: žiupsnio
- druska: pagal skonį
- aliejus: šlakelio (kepimui)
- saldžiosios paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- džiovintas bazilikas: 1 arbatinio šaukštelio
- pomidorų tyrė: 3 valgomųjų šaukštų
- baziliko lapeliai (papuošimui)
- sūris: pagal skonį (pabarstyti patiekiant)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, pagal instrukcijas ant pakuotės.
2. Daržoves nulupkite.
3. Tada svogūną bei česnaką supjaustykite smulkiais gabaliukais, morką sutrakuokite.
4. Keptuvėje pakepinkite daržoves.
5. Kai jau daržovės suminkštėja, sudėkite maltą kiaulieną.
6. Pabarstykite druska, pipirais, paprikos milteliais bei baziliku. Pakepinkite keletą minučių, kol mėsa apskrunda.
7. Sudėkite pomidorų tyrę ir dar šiek tiek pakaitinkite.
8. Sudėkite virtus makaronus ir gerai išmaišykite.
9. Dėkite į lėkštes. Papuoškite baziliko lapeliais.
10. Jeigu norisi ir mėgstate, makaronus galite pabarstyti tarkuotu kietuoju sūriu. Skanaus!
Panašūs receptai

Orkaitėje kepti makaronai su mėsos įdaru

Makaronai su jūros gėrybių ir šoninės padažu

MAKARONAI SU DARŽOVĖMIS IR MISO PADAŽU

Veganiški Penne Rigate makaronai su šviežių pomidorų padažu

Makaronai su jautiena, saulėje džiovintais pomidorais ir pomidorų tyre

WOK ryžių makaronai su kiauliena

Kinietiški makaronai

Įdaryti makaronai su bešamelio padažu

Tagliatelle makaronai su midijomis

Mėsos kukuliai su makaronais

MAKARONAI SU TUNU IR KONSERVUOTAIS KUKURŪZAIS

Tagliatelle makaronai su faršu, pomidorų padažu ir sūriu