Bulvių pica su sūdyta lašiša

Kategorija: Makaronai, pica / Bulvių patiekalai


Bulvių pica su sūdyta lašiša

Paskelbė:
28 Spalio 2024

Ingredientai

  • Bulvės: 5 vnt. (vidutinio dydžio)
  • Sūris: saujelė (tarkuoto)
  • Miltai: 1 arb. š.
  • Druska: pagal skonį
  • Pipirai: pagal skonį
  • Česnakų granulės: pagal skonį
  • Sūdyta ar rūkyta lašiša: gabalėlis
  • Kreminis varškės sūrelis su žalumynais: 1 valg. š.
  • Raudonasis svogūnas: pora griežinėlių
  • Kaparėliai: keli
  • Žalumynų: saujelė



Recepto paruošimas

1. Nuskusti ir sutarkuoti bulves burokine tarka, gerai nuspausti skystį.

2. Į tarkius berti druskos, prieskonių, miltų, tarkuotą sūrį ir viską gerai išmaišyti.

3. Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir dėti bulvių masę, formuojant blyną per visą keptuvę.

4. Masę paspausti, kad neliktų tarpų. Kepti ant vidutinės kaitros apie 5-7 min, kol gerai apskrus.

5. Blyną atsargiai apversti (galima tą daryti pirmiausia perkeliant blyną į lėkštę ir tuomet vėl dedant į keptuvę) ir iškepti kitą pusę.

6. Iškepusį blyną perkelti į lėkštę, tepti varškės užtepėlę, dėti plonai pjaustytą lašišą, berti smulkinto raudonojo svogūno, kaparėlių ir žalumynų.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: