Voveraičių padažas su grietinėle ir šonine

Kategorija: Grybų patiekalai


Voveraičių padažas su grietinėle ir šonine

Paskelbė:
23 Rugsėjo 2024

Ingredientai

  • Voveraitės: dvi saujos
  • Svogūnas: 0,5 vnt. (mažo)
  • Rūkyta šoninė: 80 g.
  • Grietinėlė: 200ml
  • Druska, pipirai: pagal skonį
  • Krapai: kelios šakelės



Recepto paruošimas

1. Svogūną smulkiai sukapoti. Šoninę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Viską apkepti įkaitintoje keptuvėje.

2. Į keptuvę sudėti nuvalytas voveraites. Grybai išleis skystį, tad kepinti reikėtų tol, kol skystis išgaruos.

3. Skysčiui išgaravus į keptuvę supilti grietinėlę, pagardinti druska ir pipirais. Įberti kapotų krapų.

4. Skaniausia patiekti su virtomis šviežiomis bulvėmis.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: