Voveraičių padažas su grietinėle ir šonine
Kategorija: Grybų patiekalai
Ingredientai
- Voveraitės: dvi saujos
- Svogūnas: 0,5 vnt. (mažo)
- Rūkyta šoninė: 80 g.
- Grietinėlė: 200ml
- Druska, pipirai: pagal skonį
- Krapai: kelios šakelės
Recepto paruošimas
1. Svogūną smulkiai sukapoti. Šoninę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Viską apkepti įkaitintoje keptuvėje.
2. Į keptuvę sudėti nuvalytas voveraites. Grybai išleis skystį, tad kepinti reikėtų tol, kol skystis išgaruos.
3. Skysčiui išgaravus į keptuvę supilti grietinėlę, pagardinti druska ir pipirais. Įberti kapotų krapų.
4. Skaniausia patiekti su virtomis šviežiomis bulvėmis.
TROŠKINTI GRYBAI SU ŠONINE IR GRIETINĖLE
VOVERAITĖS SU BULVĖMIS
MAKARONAI SU GRYBAIS IR ŠONINE
Rizotas su grybais
Grybai su šonine
Vištiena su grybais kreminiame padaže
Voveraičių troškinys
Vištienos, bulvių ir pievagrybių troškinys
Įdaryti baklažanai su grybais, pomidorais ir fermentiniu sūriu
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
Kreminė miško grybų sriuba
Greitai pagaminami makaronai su tunu ir pievagrybiais
Pikantiški varškėčiai su voveraičių padažu
Pica su voveraitėmis
Voveraičių tarta - pyragas su vištiena
Keptos voveraitės žiemai "Vasara stiklainyje"
Kepti grybai - bobausiai grietinėlės padaže
GRYBŲ PADAŽAS MĖSAI
UŽKANDĖLĖ SU GRYBAIS
VIŠTIENA SU ČESNAKINIAIS GRYBAIS
Kiaulienos maltinukai su voveraičių padažu
SU GRYBAIS TROŠKINTA VIŠTIENA
Tiršta voveraičių sriuba su vištiena ir kreminiu sūriu
Omletas su bulvėmis ir grybais