TROŠKINTI GRYBAI SU ŠONINE IR GRIETINĖLE
Kategorija: Grybų patiekalai
- 200 g grybų
- 100 g karštai rūkytos šoninės
- svogūno
- morkos
- poro
- aliejaus
- 50 ml grietinėlės
- šaukšto miltų
- krapų
- petražolių
- prieskonių
- pipirų
- druskos
- Morką sutarkuojame stambia tarka ir berkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kai ji suminkštėja, dedame supjaustytą porą, pakepiname ir sudedame į dubenį. Tada pačirškinkite smulkiai pjaustytą šoninę, dedame grybus ir kepame ant karštos ugnies 5-6 minutes. Suverčiame į keptuvę morkas su poru, beriame miltus, viską išmaišome. Galiausiai pilame grietinėlę ir dar kelias minutes pakaitinkite. Skaninkite žalumynais, prieskoniais ir druska. Skanaus.
MAKARONAI SU GRYBAIS IR ŠONINE
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
POMIDORŲ, PIEVAGRYBIŲ IR PORŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Mėsainis Insanity
Bulviniai švilpikai arba šiuškės su spirgučių padažu
Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.
BULVIŲ PLOKŠTAINIS. KUGELIS
Omletas su bulvėmis ir grybais
Kūčios įdomiau: Silkė su apelsinais, poru ir kariu
RECEPTAS: MARINUOTI GRYBAI
VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE
VOVERAITĖS SU BULVĖMIS
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
Itališkas baklažanų apkepas
Lietiniai su grybų įdaru
Mini krepšeliai - užkandėlės jūsų šventiniam stalui
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS
Grybai su šonine
Šventėms – tortas „Snickers“
Karpio kepsnys su daržovėmis
Daržovių troškinys su šonine ir dešrelėmis
Vištienos apkepas su daržovėmis
TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU