TROŠKINTI GRYBAI SU ŠONINE IR GRIETINĖLE

Kategorija: Grybų patiekalai


TROŠKINTI GRYBAI SU ŠONINE IR GRIETINĖLE

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • 200 g grybų
    • 100 g karštai rūkytos šoninės
    • svogūno
    • morkos
    • poro
    • aliejaus
    • 50 ml grietinėlės
    • šaukšto miltų
    • krapų
    • petražolių
    • prieskonių
    • pipirų
    • druskos
  1. Morką sutarkuojame stambia tarka ir berkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kai ji suminkštėja, dedame supjaustytą porą, pakepiname ir sudedame į dubenį. Tada pačirškinkite smulkiai pjaustytą šoninę, dedame grybus ir kepame ant karštos ugnies 5-6 minutes. Suverčiame į keptuvę morkas su poru, beriame miltus, viską išmaišome. Galiausiai pilame grietinėlę ir dar kelias minutes pakaitinkite. Skaninkite žalumynais, prieskoniais ir druska. Skanaus.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: