Paprastas troškinys su malta mėsa, paprikomis, pupelėmis ir pievagrybiais
Kategorija: Grybų patiekalų receptai / Patiekalai iš kalakutienos / Patiekalai iš kiaulienos / Patiekalai iš triušienos / Patiekalai iš avienos / Patiekalai iš jautienos ir veršienos

Ingredientai
- malta mėsa: ~500 gramų
- paprikos: 1
- svogūnai: 1
- smulkinti konservuoti pomidorai savo sultyse
- pievagrybiai: 200 gramų
- konservuotos "Karališkosios" arba kitokios pupelės
- prieskoniai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Pradžioje supjaustykite svogūną, apkepinkite keptuvėje su mažu kiekiu aliejaus.
2. Tuomet sudėkite maltą mėsą; kai išgaruoja skystis truputį įpilkite virinto vandens, kad neprisviltų. Maltą mėsą troškinkite maždaug 12-15 minučių. Įberkite mėgiamų prieskonių.
3. Tada susmulkinkite pievagrybius, juos suberkite į troškinamą maltą mėsą. Dar troškinkite maždaug 5-7 minutes.
4. Supjaustykite papriką, ją taip pat dėkite į keptuvę.
5. Po to supilkite konservuotus susmulkintus pomidorus su visomis sultimis bei viską išmaišykite. Leiskite užvirti.
6. Paskui sudėkite pupeles, dar kartelį gerai išmaišykite bei patroškinkite 2-3 minutes.
7. Dėkite į lėkštes ir skanaukite!
Panašūs receptai

Troškinys su malta mėsa

KAIMIŠKI KOTLETAI SU GRYBAIS

Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė

JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS

JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS

Stirnienos mėsos troškinys

Greitas kiaulienos troškinys su pupelėmis

Šparaginių pupelių troškinys

Labai skanus kiaulienos mentės guliašas

KALAKUTIENOS IR PUPELIŲ TROŠKINYS

KALAKUTIENOS TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS IR MAKARONAIS

Paprastas kiaulienos faršo ir paprikų troškinys su ryžiais