Paprastas troškinys su malta mėsa, paprikomis, pupelėmis ir pievagrybiais

Kategorija: Grybų patiekalai / Kalakutiena / Kiauliena / Triušiena / Aviena / Jautiena, veršiena


Paprastas troškinys su malta mėsa, paprikomis, pupelėmis ir pievagrybiais

Paskelbė:
31 Sausio 2024

Ingredientai


  • malta mėsa: ~500 gramų
  • paprikos: 1
  • svogūnai: 1
  • smulkinti konservuoti pomidorai savo sultyse
  • pievagrybiai: 200 gramų
  • konservuotos "Karališkosios" arba kitokios pupelės
  • prieskoniai: pagal skonį



Recepto paruošimas

1. Pradžioje supjaustykite svogūną, apkepinkite keptuvėje su mažu kiekiu aliejaus.

2. Tuomet sudėkite maltą mėsą; kai išgaruoja skystis truputį įpilkite virinto vandens, kad neprisviltų. Maltą mėsą troškinkite maždaug 12-15 minučių. Įberkite mėgiamų prieskonių.

3. Tada susmulkinkite pievagrybius, juos suberkite į troškinamą maltą mėsą. Dar troškinkite maždaug 5-7 minutes.

4. Supjaustykite papriką, ją taip pat dėkite į keptuvę.

5. Po to supilkite konservuotus susmulkintus pomidorus su visomis sultimis bei viską išmaišykite. Leiskite užvirti.

6. Paskui sudėkite pupeles, dar kartelį gerai išmaišykite bei patroškinkite 2-3 minutes.

7. Dėkite į lėkštes ir skanaukite!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: