Paprastas troškinys su malta mėsa, paprikomis, pupelėmis ir pievagrybiais
Kategorija: Grybų patiekalai / Kalakutiena / Kiauliena / Triušiena / Aviena / Jautiena, veršiena
Ingredientai
- malta mėsa: ~500 gramų
- paprikos: 1
- svogūnai: 1
- smulkinti konservuoti pomidorai savo sultyse
- pievagrybiai: 200 gramų
- konservuotos "Karališkosios" arba kitokios pupelės
- prieskoniai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Pradžioje supjaustykite svogūną, apkepinkite keptuvėje su mažu kiekiu aliejaus.
2. Tuomet sudėkite maltą mėsą; kai išgaruoja skystis truputį įpilkite virinto vandens, kad neprisviltų. Maltą mėsą troškinkite maždaug 12-15 minučių. Įberkite mėgiamų prieskonių.
3. Tada susmulkinkite pievagrybius, juos suberkite į troškinamą maltą mėsą. Dar troškinkite maždaug 5-7 minutes.
4. Supjaustykite papriką, ją taip pat dėkite į keptuvę.
5. Po to supilkite konservuotus susmulkintus pomidorus su visomis sultimis bei viską išmaišykite. Leiskite užvirti.
6. Paskui sudėkite pupeles, dar kartelį gerai išmaišykite bei patroškinkite 2-3 minutes.
7. Dėkite į lėkštes ir skanaukite!
Troškinys su malta mėsa
KAIMIŠKI KOTLETAI SU GRYBAIS
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
Stirnienos mėsos troškinys
Šparaginių pupelių troškinys
Greitas kiaulienos troškinys su pupelėmis
KALAKUTIENOS IR PUPELIŲ TROŠKINYS
KALAKUTIENOS TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS IR MAKARONAIS
Paprastas kiaulienos faršo ir paprikų troškinys su ryžiais
Paprastas jautienos ir kopūstų troškinys su konservuotais pomidorais
MAKARONAI SU ŠPINATAIS, PIEVAGRYBIAIS IR KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS
Tikras vengriškas jautienos guliašas
Senovinis austriškas guliašas su jautiena
FARŠO RUTULIUKAI - "SPURGYTĖS"
Bulvės įdarytos malta kalakutiena
Troškinys su kiauliena, džiovintais baravykais ir raudonuoju vynu
Lietuviški čenakai su kiauliena ir daržovėmis
Kiaulienos maltinukai - viduje sultingi, o viršus traškus
ČENAKAI SU KIAULIENA
LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS
Voveraičių troškinys
AVIENOS ŠAŠLYKAS