Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis
Kategorija: Grybų patiekalai / Bulvių patiekalai
Greitas pagaminimas ir įdomus grybų troškinys su bulvėmis. Paruošti tikrai nėra sudėtinga, o skonis pranoksta visus pirminius lūkesčius. Šį receptą visai netikėtai radau savo mamos užrašuose, su prierašu, kad reikia išmėginti. Mama sakė, kad taip niekada šio recepto neišmėgino, tai nusprendžiau aš tai padaryti. Dabar jau pataisiau į užrašą, būtinai kartoti! :)
1. Pirmiausia bulves su lupenomis ir nuluptas morkas įdėkite į pasūdytą verdantį vandenį.
2. Smulkiomis juostelėmis supjaustykite raudonąją papriką. Susmulkinkite svogūną.
3. Į įkaitintą keptuvę pilkite šiek tiek aliejaus, suberkite svogūną ir kelias minutes pakepinkite.
4. Iš puodo su bulvėmis išimkite morkas ir supjaustykite smulkiomis juostelėmis. Morkas ir raudonąją papriką dėkite į keptuvę. Nuolatos maišykite troškinamas daržoves.
5. Nuplaukite konservuotus grybus ir sudėkite į keptuvę prie daržovių. Pagardinkite druska, pipirais, čili prieskoniais, petražolėmis bei šlakeliu sojos padažo.
6. Į grybų ir daržovių troškinį dedame du šaukštus grietinės ir vieną šaukštą pomidorų padažo. Maišykite ir palikite uždengtą kelias minutes.
7. Nulupkite bulves ir kartu su grybų bei daržovių troškiniu patiekite į stalą! Skanaukite!
Ingredientai
- grietinės: 2 valgomųjų šaukštų
- pomidorų padažo: 1 valgomojo šaukšto
- bulvių: 6
- konservuotų grybų: 200 gramų
- morkų: 2
- česnako: 3 valgomųjų šaukštų
- svogūnų: 1
- raudonųjų paprikų: 1
- druskos
- čili prieskonių
- petražolių
- sojos padažo: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia bulves su lupenomis ir nuluptas morkas įdėkite į pasūdytą verdantį vandenį.
2. Smulkiomis juostelėmis supjaustykite raudonąją papriką. Susmulkinkite svogūną.
3. Į įkaitintą keptuvę pilkite šiek tiek aliejaus, suberkite svogūną ir kelias minutes pakepinkite.
4. Iš puodo su bulvėmis išimkite morkas ir supjaustykite smulkiomis juostelėmis. Morkas ir raudonąją papriką dėkite į keptuvę. Nuolatos maišykite troškinamas daržoves.
5. Nuplaukite konservuotus grybus ir sudėkite į keptuvę prie daržovių. Pagardinkite druska, pipirais, čili prieskoniais, petražolėmis bei šlakeliu sojos padažo.
6. Į grybų ir daržovių troškinį dedame du šaukštus grietinės ir vieną šaukštą pomidorų padažo. Maišykite ir palikite uždengtą kelias minutes.
7. Nulupkite bulves ir kartu su grybų bei daržovių troškiniu patiekite į stalą! Skanaukite!
Raktažodžiai:
grietine, pomidoru padazas, bulves, grybai, morkos, cesnakas, svogunai, paprikos, druska, petrazoles, cili prieskoniai, soja, sojos padazas, troskinys
Lengvai pagaminamas daržovių troškinys
Kalakutienos troškinys su bulvėmis orkaitėje
Kalakuto širdelių troškinys su daržovėmis ir grietine
Bulvės su grybų ir spirgučių padažu
RECEPTAS: KALAKUTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
Keptuvėje kepti pievargybiai su grietine ir soja
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
Troškinys su kiauliena ir bulvėmis
Raugintų kopūstų troškinys su karšto rūkymo dešrelėmis, bulvėmis ir grietine
Skaniausias pasaulyje jautienos troškinys su pievagrybiais
Troškinti grybai su sviestu, grietine ir svogūnais
SALDŽIAAŠTRIS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
Kepti pievagrybiai
PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
Stirnienos mėsos troškinys
Skaniausias kiaulienos troškinys su kopūstais
Džiovintų grybų - baravykų padažas su grietinėle
Kotletai troškinti su bulvėmis
Kalakutienos ir ryžių troškinys
Grybų sriuba su sorų kruopomis
Keptų grybų salotos su lazdynų riešutais
La troškinys arba vegetariškas daržovių troškinys