Kepti pievagrybiai
Kategorija: Grybų patiekalai
Tokie kepti pievagrybiai tai mano virtuvės atradimas, kuriuo su manimi pasidalino mama. Labai greit pagaminamas ir dėl to stebėtinai skanus patiekalas. Esu tikrai, kad nustebsite ir Jūs, jeigu dar nesate bandę.
Ingredientai:
- pievagrybių: pagal skonį (kokių tik norisi, norint, kad būtų skaniau - pamaišome keletos spalvų)
- sviesto: poros šaukštų
- grietinės: 1-2 šaukštų
- sojos padažo
- bulvių
Recepto Instrukcijos:
- Iš pradžių pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite perpus (smulkiau nereikia).
- Tuomet nuluptas bulves virkite (aš pati asmeniškai labiausiai mėgstu jas virti gariniame puode), kepkite arba paruoškite kitu savo mėgiamu būdu.
- Bebaigiant virti bulvėms svieste pakepinkite pievagrybius.
- Jokiu būdu nekepkite ilgai. Kelių minučių visai užtenka, galite kiek paskrudinti.
- Tada įdėkite grietinės, įpilkite šiek tiek sojos padažo, išmaišykite ir pašildykite. Visa tai darome greitai, neperkepame ir neperkaitiname.
- Patiekite su bulvėmis ir daržovėmis. Man pačiai su šiuo patiekalu labai tinka šviežių daržovių salotos su grietine. Skanaus!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Šventėms – tortas „Snickers“
Jautienos troškinys su daržovėmis
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Raudonojo aksomo tortas
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Mano tradiciska saltiena
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
VIŠTIENOS ŠAŠLYKAI - ŠIS MARINATAS MAN METŲ ATRADIMAS!
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Desertas: Varškės "kiaušiniai" su braškėmis
Šašlykai greituoju būdu..
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
GUDRYBĖS, KAD BULVIŲ KOŠĖ BŪTŲ PASAKIŠKAI SKANI
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS