Raugintų kopūstų troškinys su karšto rūkymo dešrelėmis, bulvėmis ir grietine

Kategorija: Bulvių patiekalai / Mėsos patiekalai


Raugintų kopūstų troškinys su karšto rūkymo dešrelėmis, bulvėmis ir grietine

Paskelbė:
06 Rugpjūčio 2022
Galiu prisipažinti, kad esu ganėtinai didelė troškinių mėgėjai. Viskas dėl labai paprastos priežasties, visus ingredientus sudedi į puodą, patroškini, palauki ir patiekalas paruoštas. Troškinių galima prisigaminti nuo pačių paprasčiausių iki labai prabangių. Šį kartą noriu pasidalinti raugintų kopūstų troškiniu su dešrelėmis ir bulvėmis, kurį pagaminti beveik visai nieko nekainuoja, o rezultatas labai geras. 



Ingredientai



  • rauginti kopūstai
  • karšto rūkymo dešrelės
  • bulvės
  • aštrus pomidorų padažas
  • grietinė
  • druska

Recepto paruošimas



1. Pirmiau raugintus kopūstus pakiškite po šalto vandens srove ir nuplaukite, šitaip pradings dalis rūgšties.
2. Tada kopūstus užpilkite vandeniu ir statykite puodą ant viryklės, leiskite užvirti.
3. Per tą laiką, nuskuskite bulves.
4. Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais.
5. Karšto rūkymo dešreles taip pat supjaustykite kubeliais.
6. Tuomet kelias minutes bulves apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje ir sudėkite į suminkštėjusius kopūstus.
7. Kai jau bulvės artėja link išvirimo pabaigos, sumeskite paskrudintas keptuvėje dešreles ir viską pagardinkite aštriu pomidorų padažu ir grietine.
8. Galima įdėti ir savo mėgstamiausių prieskonių, bet man pačiai reikėjo tik druskos.
9. Nenoriu labai girtis, bet šis troškinys gavosi tikrai labai skanus. Pasimėgaukite ir Jūs!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: