Raugintų kopūstų troškinys su karšto rūkymo dešrelėmis, bulvėmis ir grietine
Kategorija: Bulvių patiekalai / Mėsos patiekalai
Galiu prisipažinti, kad esu ganėtinai didelė troškinių mėgėjai. Viskas dėl labai paprastos priežasties, visus ingredientus sudedi į puodą, patroškini, palauki ir patiekalas paruoštas. Troškinių galima prisigaminti nuo pačių paprasčiausių iki labai prabangių. Šį kartą noriu pasidalinti raugintų kopūstų troškiniu su dešrelėmis ir bulvėmis, kurį pagaminti beveik visai nieko nekainuoja, o rezultatas labai geras.
1. Pirmiau raugintus kopūstus pakiškite po šalto vandens srove ir nuplaukite, šitaip pradings dalis rūgšties.
2. Tada kopūstus užpilkite vandeniu ir statykite puodą ant viryklės, leiskite užvirti.
3. Per tą laiką, nuskuskite bulves.
4. Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais.
5. Karšto rūkymo dešreles taip pat supjaustykite kubeliais.
6. Tuomet kelias minutes bulves apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje ir sudėkite į suminkštėjusius kopūstus.
7. Kai jau bulvės artėja link išvirimo pabaigos, sumeskite paskrudintas keptuvėje dešreles ir viską pagardinkite aštriu pomidorų padažu ir grietine.
8. Galima įdėti ir savo mėgstamiausių prieskonių, bet man pačiai reikėjo tik druskos.
9. Nenoriu labai girtis, bet šis troškinys gavosi tikrai labai skanus. Pasimėgaukite ir Jūs!
Ingredientai
- rauginti kopūstai
- karšto rūkymo dešrelės
- bulvės
- aštrus pomidorų padažas
- grietinė
- druska
Recepto paruošimas
1. Pirmiau raugintus kopūstus pakiškite po šalto vandens srove ir nuplaukite, šitaip pradings dalis rūgšties.
2. Tada kopūstus užpilkite vandeniu ir statykite puodą ant viryklės, leiskite užvirti.
3. Per tą laiką, nuskuskite bulves.
4. Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais.
5. Karšto rūkymo dešreles taip pat supjaustykite kubeliais.
6. Tuomet kelias minutes bulves apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje ir sudėkite į suminkštėjusius kopūstus.
7. Kai jau bulvės artėja link išvirimo pabaigos, sumeskite paskrudintas keptuvėje dešreles ir viską pagardinkite aštriu pomidorų padažu ir grietine.
8. Galima įdėti ir savo mėgstamiausių prieskonių, bet man pačiai reikėjo tik druskos.
9. Nenoriu labai girtis, bet šis troškinys gavosi tikrai labai skanus. Pasimėgaukite ir Jūs!
Raktažodžiai:
kopustai, desreles, bulves, troskinys, rauginti kopustai, grietine, pomidoru padazas, druska, karsto rukymo desreles
Raugintų kopūstų sriuba su rūkytomis dešrelėmis
Troškinti švieži kopūstai su dešrelėmis
Beatos raugintų kopūstų sriuba
Raugintų kopūstų sriuba
Troškinti kopūstai su dešrelėmis
Vištienos, bulvių ir pievagrybių troškinys
Bulviniai kokorai su troškintais raugintais kopūstais, morkomis ir rūkyta šonine
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS
Troškinta aviena su kopūstais
Kotletai troškinti su bulvėmis
Šiupininė sriuba
Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
KOPŪSTIENĖ SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS IR “SORU”KRUOPOMIS
KOPŪSTIENĖ SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS IR “SORU”KRUOPOMIS
Vegetariškas kopūstų troškinys is Etiopijos
Karšto vyno receptas
Ryžių makaronai su jūros gėrybėmis ir kokosų pienu
Vištienos guliašas su bulvėmis, prievagrybiais, šonine ir grietinėle
Rudeninė daržovių sriuba
Virti varškėčiai su bulvėmis
Troškinys su kiauliena ir bulvėmis
Kopūstų troškinys su mėsa