Makaronai su pievagrybiais ir rūkyta mėsyte

Kategorija: Grybų patiekalai / Makaronai, pica / Vištiena ir paukštiena


Makaronai su pievagrybiais ir rūkyta mėsyte

Paskelbė:
24 Kovo 2020
2 porcijoms:
  • 200 g kiaušininių makaronų arba kitų jūsų mėgstamų;
  • 200 g "Kitchen me" rūkytos antienos files su oda;
  • 250 g rudųjų pievagrybių;
  • gabalėlio supjaustyto poro;
  • 50 tarkuoto fermentinio sūrio;
  • žiupsnelio grūstos čili paprikos;
  • 0,5 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų.

Gaminame

  1. Antienos file susipjaustykite griežinėliais arba kubeliais, pievagrybius padalinkite į keturias dalis.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite pievagrybius. Kepkite ant stiprokos ugnies, kad grybai skrustų, o nesitroškintų.
  3. Tuomet suberkite pjaustytą antieną, nuolat maišykite, po kelių minučių sudėkite porus, čili ir maltą papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  4. Galiausiai sudėkite išvirtus, vėl išmaišykite ir išjungti ugnį. Berkite tarkuotą sūrį, permaišykite ir patiekite.
Skanaus.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: