Greitas širdelių troškinys su daržovėmis - nustebino ne vieną svečią!
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
- ančiukų širdelės: 500 gramų (naudoju "Lapino puota")
- raudonosios paprikos: 1
- mėlynieji svogūnai: 1
- pievagrybiai: 200 gramų
- balzamiko actas: 1,5 valgomojo šaukšto
- sojos padažas: 1,5 valgomojo šaukšto
- agavų sirupas: 1 valgomojo šaukšto (arba medus)
- rūkyta malta paprika: 1 arbatinio šaukštelio
- grūsta čili paprika: žiupsnelio
- druska
- malti juodieji pipirai
- Iš pradžių nuo širdelių nupjaustome riebaliukus bei perpjauname išilgai.
- Tuomet papriką supjaustome griežinėliais, svogūną - pusžiedžiais, o pievagrybius tiesiog į keturias dalis.
- Tada į gerai įkaitintą aliejų sudedame širdeles, pakepame maždaug 5 minutes, nupilame susidariusį skystį, įpilame šlakelį aliejaus ir kepame ant stiprios ugnies nuolatos maišydamos.
- Kai tik širdelės pradeda skrusti, beriame papriką, svogūną bei pievagrybius ir ant kaitrios ugnies kepame dažnai maišydamos, kol daržovės suminkštėja.
- Po to supilame actą, sojos padažą, agavų sirupą, suberiame paprikas, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišiusios pakaitiname keletą minučių.
- Patiekiame su mėgiamu garnyru: virtais ryžiais, virtais makaronais, bulvių koše arba pašildytu tortilijos gabaliuku. Lepinamės!
Keptuvėje keptos kepenėlės su pievagrybiais ir svogūnais
TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE
DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ SU ŠIRDELĖMIS
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Kiaušinius dažome natūraliai
Pikantiški 6 šašlykų receptai
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
BALTAS SVIESTINIS PADAŽAS
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
MALTOS KALAKUTIENOS TROŠKINYS
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
Sotus avienos ragu
Enčilados su vištiena ir špinatais
DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU
"TOFU" IEŠMELIAI