Naminė pica su dešrelėmis ir daržovėmis
Kategorija: Makaronai, pica
tešlai:
2 stiklinių miltų;
0,5 stiklinės šilto vandens;
1 kiaušinio;
1 a. š. cukraus;
1 a. š. sausų mielių;
žiupsnelio druskos;
4-6 v. š. alyvuogių aliejaus;
įdarui:
4 v. š. pomidorų padažo;
4 v. š. grietinės arba majonezo;
0,5 vidutinio dydžio mėlynojo svogūno;
150 g karštai rūkytos višienos lazdelių arba jūsų mėgstamų dešrelių;
150-200 g vyšninių pomidorų;
1 nedidelės raudonosios paprikos;
~10 pievagrybių;
žiupsnelio pjaustytų marinuotų jelapeno pipirų (nebūtinai);
žiupsnelio džiovintų čiobrelių ir raudonėlių;
tarkuoto fermentinio sūrio.
Gaminame
* Tešlai visus išvardintus ingridientus sumaišome dubenyje ir išminkome tešlą.
* Tuomet tešlą daliname į dvi dalis ir iš kiekvienos suformuojame stačiakampio formos gabalėlį, dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir paliekame kambario temperatūroje pakilti apie 15 min.
* Ant kiekvienos pakilusios tešlos po 2 v.š. pomidorų padažo ir 2 v.š. grietinės arba majonezo.
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
* Ištraukiame apkeptas picas ir ant kiekvienos dėliojame plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, griežinėliais rūkytas dešreles, vyšninius pomidorus, raudonąją papriką, pievagrybius. Užberkite džiovintus prieskonius, jelapeną ir tarkuotą fermentinį sūrį.
* Pašaukite kepti į orkaitę ir kepkite tol, kol picos iškeps ir sūris gražiai apskrus.
2 stiklinių miltų;
0,5 stiklinės šilto vandens;
1 kiaušinio;
1 a. š. cukraus;
1 a. š. sausų mielių;
žiupsnelio druskos;
4-6 v. š. alyvuogių aliejaus;
įdarui:
4 v. š. pomidorų padažo;
4 v. š. grietinės arba majonezo;
0,5 vidutinio dydžio mėlynojo svogūno;
150 g karštai rūkytos višienos lazdelių arba jūsų mėgstamų dešrelių;
150-200 g vyšninių pomidorų;
1 nedidelės raudonosios paprikos;
~10 pievagrybių;
žiupsnelio pjaustytų marinuotų jelapeno pipirų (nebūtinai);
žiupsnelio džiovintų čiobrelių ir raudonėlių;
tarkuoto fermentinio sūrio.
Gaminame
* Tešlai visus išvardintus ingridientus sumaišome dubenyje ir išminkome tešlą.
* Tuomet tešlą daliname į dvi dalis ir iš kiekvienos suformuojame stačiakampio formos gabalėlį, dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir paliekame kambario temperatūroje pakilti apie 15 min.
* Ant kiekvienos pakilusios tešlos po 2 v.š. pomidorų padažo ir 2 v.š. grietinės arba majonezo.
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
* Ištraukiame apkeptas picas ir ant kiekvienos dėliojame plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, griežinėliais rūkytas dešreles, vyšninius pomidorus, raudonąją papriką, pievagrybius. Užberkite džiovintus prieskonius, jelapeną ir tarkuotą fermentinį sūrį.
* Pašaukite kepti į orkaitę ir kepkite tol, kol picos iškeps ir sūris gražiai apskrus.
Vištienos apkepas su daržovėmis
Pica su voveraitėmis
Pica su faršu
Kiaušinius dažome natūraliai
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Kepti koldūnai su paukštienos įdaru
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Gardžiosios mielinės spurgos
Glazūra padengtos mielinės bandelės su cinamonu
Pica su tunu
Soti naminė pica
Pica su vištiena ir ananasais
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Kaip mielėmis tręšti pomidorus ir agurkus – rezultatai jus priblokš
PICOS PADAS PAGAL VIRTUVĖS MITŲ GRIOVĖJUS
Lietiniai su avokadais
Krafinai
Mielinės spurgos su džemu
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Bemielės tešlos pica
Traški žuvies filė, kepta orkaitėje