Vištienos krūtinėlė su špinatų ir grietinėlės padažu
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
4 porcijoms:
2 vnt. vištienos krūtinėlių;
druskos, maltų juodųjų pipirų;
miltų apvoliojimui;
200 g pievagrybių;
nedidelio gabalėlio poro;
gabalėlio sviesto;
1 galvutės česnako;
200 g grietinėlės;
100 g šviežių špinatų;
žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų (nebūtinai).
Gaminame
* Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai. Iš abiejų pusių apibarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais, apvoliokite miltuose.
* Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus. Dėkite krūtinėles ir apskrudinkite iš abiejų pusių. Perdėkite į lėkštę.
* Į tą pačią keptuvę sudėkite griežinėliais pievagrybius ir kepkite tol, kol nugaruos skystis.
* Tuomet dėkite pjaustytą porą, kepkite keletą minučių, kol suminkštės. Berkite griežinėliais pjaustytas česnako skilteles. Šiek tiek pakepkite (stebėkite, kad česnakas nesudegtų). Pilkite grietinėlę, jai užvirus, sudėkite špinatus. Kai jie „sukris“, pagardinkite viską druska, maltais juodaisiais pipirais, aitriosiomis paprikomis, sudėkite vištienos krūtinėles ir pakaitinkite porą minučių.
2 vnt. vištienos krūtinėlių;
druskos, maltų juodųjų pipirų;
miltų apvoliojimui;
200 g pievagrybių;
nedidelio gabalėlio poro;
gabalėlio sviesto;
1 galvutės česnako;
200 g grietinėlės;
100 g šviežių špinatų;
žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų (nebūtinai).
Gaminame
* Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai. Iš abiejų pusių apibarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais, apvoliokite miltuose.
* Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus. Dėkite krūtinėles ir apskrudinkite iš abiejų pusių. Perdėkite į lėkštę.
* Į tą pačią keptuvę sudėkite griežinėliais pievagrybius ir kepkite tol, kol nugaruos skystis.
* Tuomet dėkite pjaustytą porą, kepkite keletą minučių, kol suminkštės. Berkite griežinėliais pjaustytas česnako skilteles. Šiek tiek pakepkite (stebėkite, kad česnakas nesudegtų). Pilkite grietinėlę, jai užvirus, sudėkite špinatus. Kai jie „sukris“, pagardinkite viską druska, maltais juodaisiais pipirais, aitriosiomis paprikomis, sudėkite vištienos krūtinėles ir pakaitinkite porą minučių.
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Kalakutienos kepsneliai su pomidorų ir paprikų padažu
Vištienos ir krevečių apkepėlė
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Vištienos krūtinėlė su grybų ir svogūnų padažu
Vištienos kukuliai su cukinija
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
MAKARONAI SU GRYBAIS IR ŠONINE
Kepta vištienos krūtinėlė su džiovintais pomidorais ir mocarelos sūriu
Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir mėsa
Kepta antienos krūtinėlė su apelsinų padažu
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Jautienos kukuliai su kario ir kokosų pieno padažu
Makaronai su pievagrybiais ir rūkyta mėsyte
Vištienos apkepas su daržovėmis
Jautienos troškinys su daržovėmis
Itin skanūs bulvių paplotėliai su įdaru
KEPTA ANTIENOS KRŪTINĖLĖ SU APELSINŲ PADAŽU
Benediktinų užkandis su kiaušiniais ir olandišku padažu
Kitoks bulvių apkepas