Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu
Kategorija: Grill / Lauke
Ingridientai
- 700 g vištienos sparnelių
- 500 ml vandens
- 1 valg. š. druskos
- 1 česnako skiltelė
- 2 čiobrelio šakelės
- 1 valg. š. rudojo cukraus
- BBQ padažo
Gaminimas
- Sumaišykite vandenį, druską, cukrų, česnaką ir čiobrelius
- Sudėkite vištienos sparnelius ir palikite šaldytuve marinuotis apie 2 valandas
- Prieš kepant nuplaukite nuo sparnelių sūrimą ir nusausinkite. Taip vištiena bus traškesnė.
- Užkurkite grilį. Sparnelius sudėkite į vėsesnę grilio pusę.
- Uždenkite ir palikite kepti apie 15 – 20 minučių.
- Sparneliams iškepus, sudėkite juos į didelį puodą ir sumaišykite su BBQ padažu.
- Sudėkite sparnelius vėl ant grilio ir dar šiek tiek pakepkite, kol jie gražiai paruduos.
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS
Pikantiški 6 šašlykų receptai
MARINUOTI VIŠTIENOS SPARNELIAI
Vyšninis Barbecue padažo receptas
Kiaušinius dažome natūraliai
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
Lašišos iešmeliai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Panini sumuštinis su vištiena
Kepta višta „Citrina“
SKRUDINTOS BBQ BULVĖS
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Soti naminė pica
Grilyje keptos krevetės su daržovėmis
Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Saldžiarūgščiai paukštienos vėrinukai
PERLINIŲ KRUOPŲ SRIUBA SU VIŠTIENA
Jamaikietiškas marinatas
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")