Šonkauliukai su imbieru

Kategorija: Grill / Lauke


Šonkauliukai su imbieru

Paskelbė:
26 Kovo 2019
Produktai:
1 kg šonkauliukų,
5 svogūnų laiškai,
česnako skiltelė, 1 gabaliukas (apie 3 cm) šviežios imbiero šaknies ir ½ valg. š. malto imbiero,
1 valg. š. sojų padažo,
4 valg. š. medaus,
3 valg. š. citrinų sulčių,
1 valg. š. aliejaus.

Kaip gaminti:
1. Sudėkite šonkauliukus ant grotelių, įtvirtintų apie 10 cm nuo anglių, ir 7 min. kepkite vis pavartydami.
2. Sudėkite padažo ingredientus (smulkintą česnaką, svogūnų laiškus, tarkuotą ir maltą imbierą, sojų padažą, medų, citrinų sultis, aliejų) į puodą, pastatykite jį ant silpnos ugnies ir, kai užvirs, pavirkite dar apie minutę.
3. Nuimkite šonkauliukus nuo grotelių, sudėkite į plokščią lėkštę ir apliekite padažu. Paskui vėl išdėliokite mėsą ant grotelių ir apie 10 min. kepkite.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: