Lašiša kamado grilio kepsninėje ant medinių lentelių

Paskelbė:
03 Gruodžio 2021

Ingredientai


  • Lašišos kepsniams grilyje su medaus ir garstyčių glazūra:
    • lašišos kepsniai su oda: 2 (po ~200 gramų)
    • druska
    • pipirai
    • aliejus: 1 šaukšto

  • Glazūrai:
    • Dijon garstyčios: 2 šaukštų
    • medus: 1 šaukšto
    • balzamiko actas: 1 arbatinio šaukštelio
    • nutarkuota citrinos žievelė: 1 arbatinio šaukštelio
    • susmulkintas šviežias čiobrelis: 1 arbatinio šaukštelio


Recepto paruošimas


1. Pirmiausia visus glazūrai nurodytus ingredientus sumaišome tarpusavyje ir atidedame į šalį.
2. Kai grilis įkaista ir apkepa viena lentelės pusė (kaip aprašiau anksčiau), apverčiame lenteles kita puse, patepame jas trupučiu aliejaus ir klojame lašišos kepsnius odele į apačią.
3. Pabarstome druska, pipirais ir gausiai patepame savo pasiruošta glazūra.
4. Uždarome kamado grilio dangtį ir kepame maždaug 12-15 minučių (priklausomai nuo turimų lašišos gabaliukų dydžio ir storio).
5. Po to nuimkite nuo lentelių, papuošiame šviežio čiobrelio šakelėmis ir patiekiame iškart su mėgstamomis daržovėmis. Lepinamės!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно