Kepta višta kamado kepsninėje

Ingredientai
- vištos: 1 (~1,5 kilogramo)
- druska: 1,5 valgomojo šaukšto
- juodieji pipirai
- vištienos prieskoniai (be druskos)
- alus: 0,5 litro
- Garnyrui:
- bulvės
- morkai
- porai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vištą įtrinkite visais prieskoniais ir palikite šaldytuve marinuotis per visą naktį.
2. Kitą dieną į vištos keraminį laikiklį pripilkite alaus ir ant jo "pasodinkite" vištą.
3. Aplinkui sudėkite aliejumi pašlakstytas ir kmynais pabarstytas bulves.
4. Morkas bei porus supjaustykite griežinėliais ir dėkite sluoksniais: morkos - porai - morkos, taip pat būtinai pašlakstykite aliejumi.
5. Bebaigiant kepti, daržoves pabarstykite druska.
6. Įkaitinkite keramikinę Kamado kepsninę, keraminį karščio deflektorių ir kepkite ant netiesioginės kaitros, maistą padėkite ant grotelių.
7. Kepkite 220 laipsnių temperatūroje maždaug 60 minučių, kol vištos vidinė temperatūrą pasiekia 74 laipsnių temperatūrą.
8. Dar 10 minučių uždenkite garnyrą kepimo folija, vištą paskrudinkite pagal skonį. Patiekite ir skanaukite!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Kepti vištienos sparneliai kamado kepsninėje

Kepta višta „Citrina“

KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA

Geriau nei restoranuose: višta apelsinuose.

Kugelis keptas kamado tipo grilyje

Vištienos galantinas. Įdaryta višta.

Aštrūs vištienos sparneliai, kepti kamado

Kepti ir rūkyti kiaulienos šonkauliai kamado kepsninėje

Kepta višta orkaitėje

Spagečiai Su Vištiena

Kaip pašalinti iš vištienos hormonus ir antibiotikus

Purus cukinijų ir ryžių apkepas

KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU

KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU

KEPTA VIŠTIENA SU ČIORISU IR BULVĖMIS

Kepta skumbrė grilyje

Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")

KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS

Keptuvėje kepta silkė alaus tešloje

VIŠTIENOS IR BULVIŲ APKEPAS

Skumbrė stiklainyje orkaitėje

Kiaulienos karka be kaulo troškinta obuolių sultyse

Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė

Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis