Kepta višta kamado kepsninėje
Kategorija: Kamado Bono Receptai
Ingredientai
- vištos: 1 (~1,5 kilogramo)
- druska: 1,5 valgomojo šaukšto
- juodieji pipirai
- vištienos prieskoniai (be druskos)
- alus: 0,5 litro
- Garnyrui:
- bulvės
- morkai
- porai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vištą įtrinkite visais prieskoniais ir palikite šaldytuve marinuotis per visą naktį.
2. Kitą dieną į vištos keraminį laikiklį pripilkite alaus ir ant jo "pasodinkite" vištą.
3. Aplinkui sudėkite aliejumi pašlakstytas ir kmynais pabarstytas bulves.
4. Morkas bei porus supjaustykite griežinėliais ir dėkite sluoksniais: morkos - porai - morkos, taip pat būtinai pašlakstykite aliejumi.
5. Bebaigiant kepti, daržoves pabarstykite druska.
6. Įkaitinkite keramikinę Kamado kepsninę, keraminį karščio deflektorių ir kepkite ant netiesioginės kaitros, maistą padėkite ant grotelių.
7. Kepkite 220 laipsnių temperatūroje maždaug 60 minučių, kol vištos vidinė temperatūrą pasiekia 74 laipsnių temperatūrą.
8. Dar 10 minučių uždenkite garnyrą kepimo folija, vištą paskrudinkite pagal skonį. Patiekite ir skanaukite!
Kepti vištienos sparneliai kamado kepsninėje
Kepta višta „Citrina“
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
Geriau nei restoranuose: višta apelsinuose.
Kugelis keptas kamado tipo grilyje
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
Aštrūs vištienos sparneliai, kepti kamado
Kepti ir rūkyti kiaulienos šonkauliai kamado kepsninėje
Kepta višta orkaitėje
Spagečiai Su Vištiena
Kaip pašalinti iš vištienos hormonus ir antibiotikus
Purus cukinijų ir ryžių apkepas
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KEPTA VIŠTIENA SU ČIORISU IR BULVĖMIS
Kepta skumbrė grilyje
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS
Keptuvėje kepta silkė alaus tešloje
VIŠTIENOS IR BULVIŲ APKEPAS
Skumbrė stiklainyje orkaitėje
Kiaulienos karka be kaulo troškinta obuolių sultyse
Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė
Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis