KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS

Kategorija: Grill / Lauke / Vištiena ir paukštiena


KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • vištienos sparnelių: 1 kilogramo
    • medaus: 2 valgomųjų šaukštų
    • sojos padažo: 2 valgomųjų šaukštų
    • grūdėtųjų garstyčių: 2 valgomųjų šaukštų
    • augalinio aliejaus: 5 valgomųjų šaukštų
    • česnako: 3-4 skiltelių
    • druskos
    • vištienos prieskonių
  1. Pradžioje vištienos sparnelius nuplaukite, nusausinkite su popieriniu rankšluosčiu. Apibarstykite su druska bei vištienos prieskoniais.
  2. Tuomet dubenyje sumaišykite medų, garstyčias, sojos padažą, aliejų, išspaustą česnaką. Į marinatą sudėkite vištienos sparnelius, išmaišykite, pamaigykite, kad marinatas geriau įsigertų, bei palikite maždaug 60 minučių marinuotis.
  3. Praėjus 60 minučių dėkite vištienos sparnelius į kepimo indą, uždenkite su folija bei kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą. Likus apie 10-15 minučių iki kepimo pabaigos foliją nuimkite, kad sparneliai gražiai apskrustų. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: