KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS
Kategorija: Grill / Kepsninės / Šašlykinės maisto receptai / Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

- vištienos sparnelių: 1 kilogramo
- medaus: 2 valgomųjų šaukštų
- sojos padažo: 2 valgomųjų šaukštų
- grūdėtųjų garstyčių: 2 valgomųjų šaukštų
- augalinio aliejaus: 5 valgomųjų šaukštų
- česnako: 3-4 skiltelių
- druskos
- vištienos prieskonių
- Pradžioje vištienos sparnelius nuplaukite, nusausinkite su popieriniu rankšluosčiu. Apibarstykite su druska bei vištienos prieskoniais.
- Tuomet dubenyje sumaišykite medų, garstyčias, sojos padažą, aliejų, išspaustą česnaką. Į marinatą sudėkite vištienos sparnelius, išmaišykite, pamaigykite, kad marinatas geriau įsigertų, bei palikite maždaug 60 minučių marinuotis.
- Praėjus 60 minučių dėkite vištienos sparnelius į kepimo indą, uždenkite su folija bei kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą. Likus apie 10-15 minučių iki kepimo pabaigos foliją nuimkite, kad sparneliai gražiai apskrustų. Skanaukite!
Patiko receptas? Pasidalink!
Raktažodžiai:
viestienos, sparneliai, grill, ant lauzo, ant zariju, kepti, kepta vistiena, marinatas, vistienos marinatas, receptai
Panašūs receptai

Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu

Kepti vištienos sparneliai kamado kepsninėje

MARINUOTI VIŠTIENOS SPARNELIAI

Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu

Paprasti vištienos sparneliai su sojų padažu, medumi ir česnakais

Traški vištiena kazane - traškūs vištienos sparneliai

Aštrūs vištienos sparneliai, kepti kamado

Glazūruoti vištienos sparneliai korėjietiškai, saldūs ir lipnūs

Marinuoti vištienos sparneliai su pomidorų padažu

Aštrūs ir traškūs vištienos sparneliai

CAJUN vištienos sparneliai su bulvių ir kopūstų salotomis

Kepti vištienos gabaliukai garstyčių marinate