Kepti vištienos sparneliai kamado kepsninėje
Kategorija: Kamado Bono Receptai
Ingredientai
- vištienos sparneliai: 1 kilogramo
- druska: 1 nubraukto valgomojo šaukšto
- juodieji pipirai
- česnako granulės
- vištienos prieskoniai (be druskos)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vištienos sparnelius įtrinkite visais prieskoniais ir palikite šaldytuve marinuotis per visą naktį.
2. Po to kamado kepsninę įkaitinkite. Šį kartą kepkite ant netiesioginės kaitros su karščio skirstytuvu (deflektoriumi). Deflektorių apvyniokite folija. Ant deflektoriaus rekomenduojame dar padėti folinę lėkštutę, o į ją pilkite vandens (riebalai kris į vandenį ir nesvils).
3. Ant kepimo grotelių sudėkite pasimarivusius vištienos sparnelius ir kepkite maždaug 60 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
4. Kai sparneliai pasiekia 74 laipsnių vidinę temperatūrą (matuojame maisto termometru), pabaigai maždaug 10-15 minučių pakelkite temperatūrą iki 200 laipsnių, kad sparneliai gražiai apskrustų ir gautųsi traški odelė.
5. Galite patiekti su įvairiais mėgstamais padažais. Skanaus!
Kepta višta kamado kepsninėje
KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS
Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu
Aštrūs vištienos sparneliai, kepti kamado
MARINUOTI VIŠTIENOS SPARNELIAI
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Kugelis keptas kamado tipo grilyje
PERLINIŲ KRUOPŲ SRIUBA SU VIŠTIENA
Kepti ir rūkyti kiaulienos šonkauliai kamado kepsninėje
Vištienos krūtinėlė orkaitėje
WASABI MARINATAS VIŠTIENAI
Lašiša kamado grilio kepsninėje ant medinių lentelių
Kepti vištienos gabaliukai garstyčių marinate
Vištienos juostelės tarsi KFC
Kiaulienos karka be kaulo troškinta obuolių sultyse
Traškūs vištienos tako
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
Vištiena orkaitėje su raugintais kopūstais
VIŠTIENOS ŠAŠLYKAI - ŠIS MARINATAS MAN METŲ ATRADIMAS!
KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS
VIŠTIENOS IR BULVIŲ APKEPAS
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
AVIENOS-VIŠTIENOS MALTINUKAI SU PORAIS
Vyniotinis su vištienos krūtinėle ir špinatais