Kepti moliūgai ant grotelių

Paskelbė:
26 Kovo 2019
Produktai: 500 g moliūgų,
3 valg. š. alyvuogių aliejaus,
1 arbat. š. druskos (pagal skonį),
1 arbat. š. maltų juodųjų pipirų (pagal skonį),
50 g gražgarsčių,
1 valg. š. baltojo vyno acto, ½ arbat. š. aitriosios paprikos miltelių.

Kaip gaminti:
1. Supjaustykite moliūgą riekelėmis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, baltojo vyno actu, pagardinkite druska, maltais pipirais, aitriąja paprika ir palikite pusvalandžiui.
2. Dėkite moliūgų riekeles ant grotelių ir kepkite, kol dailiai apskrus. Skanaukite su gražgarstėmis.

Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно