Jautienos kepsniai ant grotelių
Kategorija: Grill / Lauke
Produktai: 1 kg jautienos filė,
3 valg. š. alyvuogių aliejaus,
5 valg. š. citrinų sulčių,
1 arbat. š. druskos (pagal skonį),
1 arbat. š. maltų juodųjų pipirų (pagal skonį),
1 arbat. š. medaus, česnako skiltelė,
50 g sviesto, aitrioji paprika, sauja mėgstamų žalumynų.
Kaip gaminti:
1. Supjaustykite kepsniams jautieną ir įtrinkite druska bei pipirais.
2. Paruoškite marinatą: sumaišykite citrinų sultis su alyvuogių aliejumi ir medumi. Apliekite juo kepsnius. Palaikykite kelias valandas, o dar geriau per naktį.
3. Paruoštus kepsnius dėkite ant grotelių ir apkepkite iš abiejų pusių. Prieš baigdami kepti, uždėkite ant kiekvieno po gabalėlį sviesto ir apibarstykite mėgstamais žalumynais ir smulkinta aitriąja paprika. 4. Skanaukite su šviežiomis salotomis arba vyšniniais pomidoriukais.
3 valg. š. alyvuogių aliejaus,
5 valg. š. citrinų sulčių,
1 arbat. š. druskos (pagal skonį),
1 arbat. š. maltų juodųjų pipirų (pagal skonį),
1 arbat. š. medaus, česnako skiltelė,
50 g sviesto, aitrioji paprika, sauja mėgstamų žalumynų.
Kaip gaminti:
1. Supjaustykite kepsniams jautieną ir įtrinkite druska bei pipirais.
2. Paruoškite marinatą: sumaišykite citrinų sultis su alyvuogių aliejumi ir medumi. Apliekite juo kepsnius. Palaikykite kelias valandas, o dar geriau per naktį.
3. Paruoštus kepsnius dėkite ant grotelių ir apkepkite iš abiejų pusių. Prieš baigdami kepti, uždėkite ant kiekvieno po gabalėlį sviesto ir apibarstykite mėgstamais žalumynais ir smulkinta aitriąja paprika. 4. Skanaukite su šviežiomis salotomis arba vyšniniais pomidoriukais.
Lašišų vėrinukai, kepti ant grotelių
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pikantiški 6 šašlykų receptai
KIAULIENOS SPRANDINĖS KEPSNIAI, KEPTI PIENE SU BULVIŲ KROKETAIS
Kiaušinius dažome natūraliai
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Jautienos troškinys su daržovėmis
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Alyvuogių užkandėlė
Keptas brandintos jautienos antrekotas ir kumpis
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Šonkauliukai su imbieru
Gruziniški kepsniai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Airiškai lėtai troškinta jautiena
Lietinių kąsneliai su lašišomis
Šventėms – tortas „Snickers“
Kepti moliūgai ant grotelių
Klasikinis medaus tortas
KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS
Mėsainis Insanity
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"