Lašišų vėrinukai, kepti ant grotelių

Kategorija: Grill / Lauke


Lašišų vėrinukai, kepti ant grotelių

Paskelbė:
26 Kovo 2019
Produktai:
1 kg lašišų filė,
ananasas,
citrina,
3 valg. š. apelsinų sulčių,
1 arbat. š. druskos, 1 arbat. š. pipirų,
1 arbat. š. medaus, česnako skiltelė,
400 g ryžių makaronų,
1 valg. š. sezamų sėklų, sauja mėgstamų žalumynų.

Kaip gaminti:

1. Lašišų filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Citrinų ir apelsinų sultis sumaišykite su medumi, pagardinkite druska, pipirais, trintu česnaku ir gautu marinatu apliekite lašišos kubelius. Palikite pusvalandžiui pastovėti.

2. Ananasus supjaustykite kubeliais ir verkite ant iešmelių pakaitomis su lašiša. Kepkite ant įkaitintų grotelių, kol dailiai apskrus. 3. Patiekite su mėgstamais žalumynais ir ryžių makaronais, apibarstykite sezamų sėklomis.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: