Vyšninis Barbecue padažo receptas
Kategorija: Grill / Lauke / Kamado Bono Receptai / Padažai, užpilai, pagardai
Nesudėtingas ir skanus, šis padažas yra paruoštas vartoti beveik viskąm, ką turite ant grotelių ar rūkymo. Pagardindami juo vištiena, šonkauliukus ar mėsainius, manau, kad jis labai jus nustebins savo skoniu.
Ingridientai
2 šaukštų sviesto
1 vidutinis geltonas svogūnas
2 vidutinės skiltelės česnako,
2 puodeliai pomidorų padažo
1/2 puodelio grubiai pjaustytų šaldytų, supjaustytų vyšnių
2/3 puodelio tamsiai rudo cukraus
1/3 puodelio šviežiai spaustų apelsinų sulčių
1/4 puodelio melasos
1/4 puodelio sidro acto
1 šaukštelio ancho čili miltelių
1/2 šaukštelio sausų garstyčių
2 šaukšteliai košerinės druskos
2 arbatiniai šaukšteliai šviežiai maltų baltųjų pipirų
1/8 šaukštelio kajeno pipirų
Gaminame:
1. Ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Suberkite svogūną ir kepkite kol suminkštės. Idėkite čiasnako dar pakepkite apie minutę.
2. Dedame tomato padažo, vyšnių, rudojo cukraus, apelsinų sulčių, sidro acto, ancho čili miltelių, garstyčių, druskos, baltųjų pipirų ir kajeno ir išmaišykite, kad susimaišytų.
3. Užvirkite, tada sumažinkite ugni iki silpnos ir troškinkite, kol šiek tiek sutirštės, maždaug 30 minučių, retkarčiais pamaišydami.
4. Padažą perpilkite į maišytuvo indelį ir suplakite iki vientisos masės. Leiskite atvėsti iki kambario temperatūros, perpilkite į stiklainį ir ne ilgiau kaip mėnesį laikykite šaldytuve.
Ingridientai
2 šaukštų sviesto
1 vidutinis geltonas svogūnas
2 vidutinės skiltelės česnako,
2 puodeliai pomidorų padažo
1/2 puodelio grubiai pjaustytų šaldytų, supjaustytų vyšnių
2/3 puodelio tamsiai rudo cukraus
1/3 puodelio šviežiai spaustų apelsinų sulčių
1/4 puodelio melasos
1/4 puodelio sidro acto
1 šaukštelio ancho čili miltelių
1/2 šaukštelio sausų garstyčių
2 šaukšteliai košerinės druskos
2 arbatiniai šaukšteliai šviežiai maltų baltųjų pipirų
1/8 šaukštelio kajeno pipirų
Gaminame:
1. Ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Suberkite svogūną ir kepkite kol suminkštės. Idėkite čiasnako dar pakepkite apie minutę.
2. Dedame tomato padažo, vyšnių, rudojo cukraus, apelsinų sulčių, sidro acto, ancho čili miltelių, garstyčių, druskos, baltųjų pipirų ir kajeno ir išmaišykite, kad susimaišytų.
3. Užvirkite, tada sumažinkite ugni iki silpnos ir troškinkite, kol šiek tiek sutirštės, maždaug 30 minučių, retkarčiais pamaišydami.
4. Padažą perpilkite į maišytuvo indelį ir suplakite iki vientisos masės. Leiskite atvėsti iki kambario temperatūros, perpilkite į stiklainį ir ne ilgiau kaip mėnesį laikykite šaldytuve.
Kiaušinius dažome natūraliai
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Tortas „Juodasis miškas“
Spagečiai Su Vištiena
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Bazilikų padažas
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Jautienos troškinys su daržovėmis
Vištienos - voveraičių šventinis troškinys
Šonkauliukai su imbieru
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
New Orlean’o stiliaus krevetės
Mėsainis Insanity
Tradicinės vokiškos bulvių salotos
Šventėms – tortas „Snickers“
Makaronai su krevetėmis ir žalumynais
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
Pica su balzamine vištiena
Orkaitėje kepti kiaulienos šonkauliukai su bulvytėmis
Orkaitėje kepti kiaulienos šonkauliukai su bulvytėmis
Airiškai lėtai troškinta jautiena
Pica su voveraitėmis
Gardi prancūziška svogūnų sriuba