Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
- garstyčių: 50 gramų
- marinuotų agurkų: 400 gramų
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- česnako: 2-4 skiltelių (arba pagal skonį)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių marinuotus agurkus stambiai sutarkuojame. Jei reikia, nupilame sulčių perteklių.
2. Tuomet nulupame česnaką ir jį sutraiškome.
3. Po to įdedame garstyčių, druskos ir pipirų pagal asmeninį skonį. Gerai išmaišome.
4. Marinuotų agurkų, garstyčių ir česnako padažas jau paruoštas, skanaujame!
Padažas - agurkų mišrainė
Šaltas tirštas graikiškas padažas - tzatziki
Pikantiškas majonezo, medaus ir agurkų padažas
Jogurto ir agurkų padažas
Medaus ir garstyčių padažas salotoms
Tartar padažas
Raudonas picos padažas
Vyšninis Barbecue padažo receptas
Naminės garstyčios su medumi
Medaus - garstyčių vinegretas daržovių salotoms
GARSTYČIŲ IR PARMEZANO PADAŽAS SALOTOMS
Naminės grūdėtos garstyčios
Lengvas pomidorų padažas picai
Salierų padažas žuvies patiekalams
Stulbinantis majonezas
GRYBŲ PADAŽAS | RECEPTAS
Bešamelio padažas - visų padažų karalius!
Curry padažas
Ravioli padažas iš sviesto
Mėsos sulčių ir raudono vyno padažas prie jautienos steiko ar kepsnio
Baltas česnakinis varškės padažas be majonezo
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
Cesnakinis picerijos padazas
Prieskoninis aliejus salotoms