Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas

Paskelbė:
07 Balandžio 2024

Ingredientai

  • garstyčių: 50 gramų
  • marinuotų agurkų: 400 gramų
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų
  • česnako: 2-4 skiltelių (arba pagal skonį)



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių marinuotus agurkus stambiai sutarkuojame. Jei reikia, nupilame sulčių perteklių.

2. Tuomet nulupame česnaką ir jį sutraiškome.

3. Po to įdedame garstyčių, druskos ir pipirų pagal asmeninį skonį. Gerai išmaišome.

4. Marinuotų agurkų, garstyčių ir česnako padažas jau paruoštas, skanaujame!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: