LENGVAS PICOS PADAŽAS
Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai

- pomidorų tyrė (pasta): 1 puodelio (1 puodelis - 250 ml)
- džiovintas raudonėlis: 0,25 šaukštelio
- džiovintas bazilikas: 0,25 šaukštelio
- česnako milteliai: 0,5 šaukštelio
- svogūnų milteliai: 0,5 šaukštelio
- druska
- pipirai
- cukrus: žiupsnelio
- Tiesiog viską gerai sumaišome ir jau galima iškart naudoti. Puikus padažiukas!
- Pastebėjimas: Visus nurodytus ingredientus reikėtų dėti kiekvienam pagal savo skonį, tačiau nurodyti baziniai produktų kiekiai padės Jums geriau susiorientuoti. O kam šiame recepte reikalingas cukrus? Kad "nuimtų" natūralų pomidorų rūgštumą. Verdant pomidorų rūgštumas sumažėtų ir be cukraus, bet dėl tos priežasties, kad šis padažas nėra verdamas, reikia šiokios tokios atsvaros ir žiupsnelis cukraus viską puikiai "pataisys".
Panašūs receptai

Raudonas picos padažas

BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS

Picos padažas - man pats nerealiausias (tinka ir kebabams)

Raudonasis picos pado padažas

Česnakinis picos padažas

Naminis pomidorų padažas be acto

Picos padažas - man pats nerealiausias (tinka ir kebabams)

Tartar padažas

Lengvas pomidorų padažas picai

ČESNAKINIS PADAŽAS SALOTOMS IR NE TIK

NAMINIS "UNCLE BEN'S" PADAŽAS

Pikantiškas majonezo, medaus ir agurkų padažas