LENGVAS PICOS PADAŽAS

- pomidorų tyrė (pasta): 1 puodelio (1 puodelis - 250 ml)
- džiovintas raudonėlis: 0,25 šaukštelio
- džiovintas bazilikas: 0,25 šaukštelio
- česnako milteliai: 0,5 šaukštelio
- svogūnų milteliai: 0,5 šaukštelio
- druska
- pipirai
- cukrus: žiupsnelio
- Tiesiog viską gerai sumaišome ir jau galima iškart naudoti. Puikus padažiukas!
- Pastebėjimas: Visus nurodytus ingredientus reikėtų dėti kiekvienam pagal savo skonį, tačiau nurodyti baziniai produktų kiekiai padės Jums geriau susiorientuoti. O kam šiame recepte reikalingas cukrus? Kad "nuimtų" natūralų pomidorų rūgštumą. Verdant pomidorų rūgštumas sumažėtų ir be cukraus, bet dėl tos priežasties, kad šis padažas nėra verdamas, reikia šiokios tokios atsvaros ir žiupsnelis cukraus viską puikiai "pataisys".
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus

Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis

9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje

Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins

Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.

Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins

Kiaušinius dažome natūraliai

Raudonas picos padažas

Kaip pjaustyti svogūną?

PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu

Ko daugiau žuvys teikia – naudos ar žalos, atsako mokslininkai

Jautienos troškinys su daržovėmis

Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai

CUKINIJŲ IR MORKŲ APEKPAS SU LAŠIŠA

LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE

Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną

BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS

ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA

Pica su vištiena ir ananasais

Šventėms – tortas „Snickers“

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“

Tortas „Juodasis miškas“