LENGVAS PICOS PADAŽAS

Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai


LENGVAS PICOS PADAŽAS

Paskelbė:

    • pomidorų tyrė (pasta): 1 puodelio (1 puodelis - 250 ml)
    • džiovintas raudonėlis: 0,25 šaukštelio
    • džiovintas bazilikas: 0,25 šaukštelio
    • česnako milteliai: 0,5 šaukštelio
    • svogūnų milteliai: 0,5 šaukštelio
    • druska
    • pipirai
    • cukrus: žiupsnelio
  1. Tiesiog viską gerai sumaišome ir jau galima iškart naudoti. Puikus padažiukas!
  2. Pastebėjimas: Visus nurodytus ingredientus reikėtų dėti kiekvienam pagal savo skonį, tačiau nurodyti baziniai produktų kiekiai padės Jums geriau susiorientuoti. O kam šiame recepte reikalingas cukrus? Kad "nuimtų" natūralų pomidorų rūgštumą. Verdant pomidorų rūgštumas sumažėtų ir be cukraus, bet dėl tos priežasties, kad šis padažas nėra verdamas, reikia šiokios tokios atsvaros ir žiupsnelis cukraus viską puikiai "pataisys".

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook