Trapūs pyragėliai

Kategorija: Desertai


Trapūs pyragėliai

Paskelbė:
11 Balandžio 2019

INGREDIENTAI

  • Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla    1 vnt.    pakuotė
  • Kiaušiniai    1 vnt.
  • Cinamonas    1 arbat. š.    pagal skonį
  • Obuoliai    3 vnt.    Įdarui
  • Moliūgai    200 g    Įdarui
  • Apelsinai    1 vnt.    Įdarui
  • Citrinos    1 vnt.    Įdarui
  • Cukrus    125 g    Įdarui
  • Migdolai    40 g    Įdarui; skrudintų
  • Vanduo    100 ml    Įdarui

KAIP GAMINTI

1. Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais.
2. Apelsiną ir citriną nuplaukite, žieveles nutarkuokite, minkštimą supjaustykite kubeliais.
3. Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas, irgi supjaustykite kubeliais.
4. Į puodą su vandeniu berkite obuolius, moliūgo kubelius, citrusus ir kaitinkite apie pusvalandį, kol vaisiai suminkštės. Tada suberkite cukrų ir vis pamaišydama virkite dar apie 20 min., kol masė sutirštės.
5. Paruoštą džemą atvėsinkite.
6. Tešlą atšildykite, supjaustykite kvadratėliais.
7. Ant kiekvieno krėskite džemo, berkite skrudintų migdolų, susukite kriauklele.
8. Paruoštus pyragėlius aptepkite kiaušinio plakiniu, berkite cinamono ir kepkite karštoje orkaitėje apie 15–20 min.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: