Skanėstas su uogomis
Kategorija: Desertai
INGREDIENTAI
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 1 vnt. pakuotė
- Sutirštintas pienas 100 g
- Grietinėlė 200 ml plakta
- Citrinos 1 vnt. žiupsnelis tarkuotos citrinos žievelės
- Pistacijos 50 g pyragaičiams puošti
- uogos (maišelis šaldytų uogų mišinio (aviečių, braškių, gervuogių, serbentų ir kt.) 400 g
- martinis 2 valg. š.
KAIP GAMINTI
1. Tešlą atšildykite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir iškepkite karštoje orkaitėje.
2. Plastikiniame dubenyje sutirštintą pieną atsargiai sumaišykite su plakta grietinėle, martiniu, citrinų sultimis ir žievelėmis. Paruoštą kremą padėkite į šaldytuvą, kad apstingtų.
3. Ant kiekvieno tešlos lakštelio krėskite kremo, tada berkite uogų ir užvožkite kitą tešlos lakštelį.
4. Pyragaičius puoškite gražiomis uogomis, tiekite su pistacijų kremu (saujelę pistacijų sumalkite ir sumaišykite su plakta grietinėle).
2. Plastikiniame dubenyje sutirštintą pieną atsargiai sumaišykite su plakta grietinėle, martiniu, citrinų sultimis ir žievelėmis. Paruoštą kremą padėkite į šaldytuvą, kad apstingtų.
3. Ant kiekvieno tešlos lakštelio krėskite kremo, tada berkite uogų ir užvožkite kitą tešlos lakštelį.
4. Pyragaičius puoškite gražiomis uogomis, tiekite su pistacijų kremu (saujelę pistacijų sumalkite ir sumaišykite su plakta grietinėle).
Aviečių ir braškių šerbetas
Špinatų ir aviečių salotos
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Užkandėlė su pomidorais
Trapūs pyragėliai
Skaniausias tortas Paukščių pienas
Obuolių desertas
Tortas „Raffaello“
Maskarponės putėsiai su braškėmis
Lietinių kąsneliai su lašišomis
Tortas „Juodasis miškas“
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas
Trinta pomidorų sriuba
Klasikinis medaus tortas
Plikyta tešla. Iš jos galima gaminti plikytus pyragaičius (eklerus).
Velykinis „Napoleonas“
Pyragėliai su grybais
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Sriuba su lašišomis
Velykinis tortas
Sultinga tešloje kepta kalakuto krūtinėlė
Lietiniai su avokadais
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis