Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais

Kategorija: Desertai


Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais

Paskelbė:
12 Rugsėjo 2024

Ingredientai

  • Sluoksniuota bemielė tešla: 500 g (pakuotė)
  • Obuoliai: 3-4 vnt.
  • Cukrus: 2 arb. š 
  • Cinamonas:  1 arb. š 
  • Kiaušinis: 1 vnt. (aptepimui)



Recepto paruošimas

1. Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir iškočioti plonai. Supjaustyti ilgomis 2 cm pločio juostelėmis.

2. Nenuluptus obuolius supjaustyti žiedais. Išpjauti sėklalizdžius. Obuolius apibarstyti cukrumi ir cinamonu. Žiedus apvynioti tešlos juostele.

3. Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros. Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi.

4. Obuolių žiedus aptepti plaktu kiaušiniu ir išdėlioti skardoje. Kepti orkaitėje apie 30 min., kol gražiai paruduos.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: