Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- Sluoksniuota bemielė tešla: 500 g (pakuotė)
- Obuoliai: 3-4 vnt.
- Cukrus: 2 arb. š
- Cinamonas: 1 arb. š
- Kiaušinis: 1 vnt. (aptepimui)
Recepto paruošimas
1. Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir iškočioti plonai. Supjaustyti ilgomis 2 cm pločio juostelėmis.
2. Nenuluptus obuolius supjaustyti žiedais. Išpjauti sėklalizdžius. Obuolius apibarstyti cukrumi ir cinamonu. Žiedus apvynioti tešlos juostele.
3. Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros. Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi.
4. Obuolių žiedus aptepti plaktu kiaušiniu ir išdėlioti skardoje. Kepti orkaitėje apie 30 min., kol gražiai paruduos.
Greitas sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas
Obuolių pyragas su maskarpone
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai
Trapūs pyragėliai
Sausainiai su cinamonu ir džemu
Kepti obuoliai su cinamonu ir gvazdikėliais
Minkščiausi ir greičiausi obuolių suktinukai.
Mille Feuille (tūkstantalapis - sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kremu)
Švediškas obuolių pyragas su grietinėle
Obuolių štrudelis su migdolais
Veganiškas desertas: Galetės su obuoliais
Karališkas obuolių pyragas
Biskvitinis močiutės obuolių pyragas
Orkaitėje kepti obuoliai su medumi
Sluoksniuotos tešlos desertas su grietinėle ir maskarpon
Trapus obuolių pyragas su karamele
Šimtalapis iš filo tešlos pagal Beatą su varške, obuoliais ir riešutais
Paprastos bandelės su obuoliais be mielių
Purus, trapus ir drėgnas varškės pyragas
Varškės sausainiai
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Graikinių riešutų ir obuolių pyragas
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Šakotis arba kaip namų sąlygomis išsikepti šakotį