Moliūgų ir obuolių pastilės - guminukai
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- Obuoliai: 1 kg
- Moliūgas (be žievės): 1 kg
- Medus: 3 v. š.
- Citrinos sultys: 1 vnt.
- Apelsinai (sultys ir žievelė): 2 vnt.
- Imbieras: 3 cm
Recepto paruošimas
1. Obuolius gerai nuplaukite, perpjaukite per pusę ir pašalinkite sėklalizdžius.
2. Moliūgą supjaustykite mažesniais gabalėliais.
3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi.
4. Sudėkite obuolių ir moliūgo gabalėlius ant skardos.
5. Kepkite 30–40 minučių, kol vaisiai taps minkšti ir aromatingi.
6. Iškepusius obuolius ir moliūgus sudėkite į virtuvinį kombainą, įpilkite medaus, citrinos sultis ir apelsinų sultis.
7. Įtarkuokite apelsinų žieveles ir imbiero gabalėlį.
8. Smulkinkite, kol masė taps vientisa ir švelni.
9. Paruoštą tyrę paskleiskite kepimo popieriumi išklotose džiovyklės padėklose.
10. Palikite džiūti, kol masė taps elastinga ir standi.
Meskouta - marokietiškas apelsinų pyragas
Pyragas su maskarpone
Trapūs pyragėliai
Apelsinų ir migdolų pyragas
Paprastas moliūgų pyragas su aliejumi
Skanusis močiutės obuolių pyragas
Karališkas obuolių pyragas
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Drėgnas, minkštas, purus ir kvepiantis meduoliais moliūgų keksas
Minkščiausi ir greičiausi obuolių suktinukai.
Paprastas biskvitinis močiutės obuolių pyragas
Desertas "Pavlova" - geriausias receptas
Karamelinis maskarponės kremo tortas su obuoliais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
Veganiškas obuolių pyragas be kiaušinių, su augaliniu pienu
Obuolių pyragas pusryčiams
Pyragas su rikota (ricotta) ir obuoliais
Paprasti moliūginiai keksiukai su aguonomis
Greitas Obuolių pyragas
Gaivus nekeptas tortas su rikota
Spanguolinis sūrio tortas
Avižinis varškės pyragas su obuoliais
Švediškas obuolių pyragas su grietinėle
Ghee sviestiniai sausainiai be pieno ir glitimo su beržų cukrumi