Tortas -Skanu ,Paprasta ir Greita
Kategorija: Desertai
Biskvitui:
2 kiaušiniai
1 indelis saldinto sutirštinto pieno
150g. sviesto (kambario temperatūros)
1a.š.kepimo miltelių
160g.miltų
žiupsnelis druskos
Sviestą sumaišyti su saldintu pienu,įmušti kiaušinius,berti druską ,išmaišyti,įsijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais,išmaišyti iki vientisos masės.
Kepti 3 padus (kiekvieną atskirai arba vieną didelį ir supjaustyti į tris dalis), įkaitintoje orkaitėje iki 180laipsnių ~15 min.
Kremas :
1indelis Rududu
150g.svesto
Galima pagardinti 1v.š.Romu ar konjaku :)
Sutepus tortą ir papuošus palaikyti šaldytuve mažiausiai 5val.
2 kiaušiniai
1 indelis saldinto sutirštinto pieno
150g. sviesto (kambario temperatūros)
1a.š.kepimo miltelių
160g.miltų
žiupsnelis druskos
Sviestą sumaišyti su saldintu pienu,įmušti kiaušinius,berti druską ,išmaišyti,įsijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais,išmaišyti iki vientisos masės.
Kepti 3 padus (kiekvieną atskirai arba vieną didelį ir supjaustyti į tris dalis), įkaitintoje orkaitėje iki 180laipsnių ~15 min.
Kremas :
1indelis Rududu
150g.svesto
Galima pagardinti 1v.š.Romu ar konjaku :)
Sutepus tortą ir papuošus palaikyti šaldytuve mažiausiai 5val.
Raudonojo aksomo tortas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Šventėms – tortas „Snickers“
Klasikinis medaus tortas
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Tortas „Raffaello“
Spūrgos -minkštutėlės
Šokoladinis tiramisų tortas
Tortas „Juodasis miškas“
Šokoladinis kavos tortas
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Velykinis „Napoleonas“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas
Kiaušinius dažome natūraliai
Krafinai
Sviestinis kremas
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
Keptas varškės tinginys
Tortas "Krepvilis"
Panini sumuštinis su vištiena