Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
Kategorija: Desertai
Apie 16 keksiukų
Keksiukams:
150 g minkšto sviesto
120 g cukraus
2 kiaušinių
žiupsnelio druskos
150 g miltu
1 a.š. kepimo miltelių
50 ml pieno
3 dideli obuoliai
Kokosų plutelei:
90 g kokosų drožlių
75 g miltų
60 g rudojo cukraus
50 g minkšto sviesto
1/3 a.š. cinamono
Gaminame
* Keksiukai. Sviestą su cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart paplakti apie 1 min. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Suberti į sviesto masę ir šaukštu atsargiai išmaišyti. Supilti pieną ir dar kartą viską permaišyti. Sudeti mažais kubeliais supjaustytus obuolius, sumaišyti su tešla.
* Kokosų plutelė. Suberti į dubenį visus sausus produktus. Sudėti sviestą ir viską rankomis trinti, kol susidarys drėgni trupiniai.
* Į keksiukų formeles dėti tešlos (apie 2/3 formelės), viršų užbarstyti kokosų trupiniais.
Kepti iki 190C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min., kol keksiukų viršus gražiai paruduoja. Skanaus!
Keksiukams:
150 g minkšto sviesto
120 g cukraus
2 kiaušinių
žiupsnelio druskos
150 g miltu
1 a.š. kepimo miltelių
50 ml pieno
3 dideli obuoliai
Kokosų plutelei:
90 g kokosų drožlių
75 g miltų
60 g rudojo cukraus
50 g minkšto sviesto
1/3 a.š. cinamono
Gaminame
* Keksiukai. Sviestą su cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart paplakti apie 1 min. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Suberti į sviesto masę ir šaukštu atsargiai išmaišyti. Supilti pieną ir dar kartą viską permaišyti. Sudeti mažais kubeliais supjaustytus obuolius, sumaišyti su tešla.
* Kokosų plutelė. Suberti į dubenį visus sausus produktus. Sudėti sviestą ir viską rankomis trinti, kol susidarys drėgni trupiniai.
* Į keksiukų formeles dėti tešlos (apie 2/3 formelės), viršų užbarstyti kokosų trupiniais.
Kepti iki 190C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min., kol keksiukų viršus gražiai paruduoja. Skanaus!
Velykinis „Napoleonas“
Šventėms – tortas „Snickers“
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
KALAKUTIENOS KEKSIUKAI SU OBUOLIAIS
Greitas Obuolių pyragas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Veganiški keksiukai su razinomis
Šokoladinis kavos tortas
Raudonojo aksomo tortas
Tortas „Plombyras“
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
Krafinai
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Greitai paruošiami avižiniai ir graikiško jogurto keksiukai
Klasikinis tiramisu
Šokoladinis karamelinis pyragas
Klasikinis medaus tortas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Veganiškas pyragas su obuoliais be kiaušinių
Kondencuoto pieno keksiukai
Varškės sausainiai „Žąsies kojelės“
Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas
Minkštas ir drėgnas pyragas „Zebras“