Puri pynė su kreminiu sūriu ir uogiene

Kategorija: Desertai


Puri pynė su kreminiu sūriu ir uogiene

Paskelbė:
24 Spalio 2024

Ingredientai

  • Picos tešla: 550 g (tinka ir pirktinė)
  • Rikotos sūris: 150 g
  • Uogų ir vaisių džemas: 200 g
  • Sūdytos pistacijos: 50 g
  • Kiaušiniai: 1 vnt.


Recepto paruošimas

1. Paruoštą picos tešlą aptepti plonu rikotos sūrio sluoksniu.

2. Ant rikotos tolygiu sluoksniu užtepti džemo.

3. Pasmulkinti pistacijas. Apibarstyti džemo sluoksnį.

4. Atsargiai pradėti sukti tešlą. Susukus į ritinėlį, išilgai jį perpjauti per pusę.

5. Abi puseles vieną su kita kryžiuojant "nupinti kasą", o jos galus vėliau sujungti, kad gautųsi apvali forma.

6. Perkelti suktinį ant kepimo skardos.

7. Išplakti kiaušinį ir juo aptepti pynę. Galima papildomai pabarstyti pistacijomis.

8. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir pynę kepti apie 20 min.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: