Varškinės barankytės su uogomis

Kategorija: Desertų receptai


Varškinės barankytės su uogomis

Paskelbė:

Ingredientai


  • kiaušiniai: 2
  • cukrus: 200 gramų
  • sviestas: 100 gramų
  • varškė: 200 gramų
  • miltai: 200 gramų
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
  • uogos: 1 saujos (man labiau patinka šilauogės arba mėlynės)



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia kiaušinius išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės.

2. Tada sviestą ištirpinkite ir jau šiek tiek pravėsusį supilkite į kiaušinio plakinį.

3. Suberkite varškę ir gerai išmaišykite.

4. Tuomet įsijokite miltus su kepimo milteliais.

5. Suberkite uogas ir masę gerai išmaišykite.

6. Įkaitinkite elektrinę barankų kepimo keptuvę.

7. Dėkite po nepilną šaukštą tešlos. Kepkite, kol iškeps ir barankytės gražiai paruduos. Skanaukite!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook