Varškinės barankytės su uogomis
Kategorija: Desertų receptai

Ingredientai
- kiaušiniai: 2
- cukrus: 200 gramų
- sviestas: 100 gramų
- varškė: 200 gramų
- miltai: 200 gramų
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
- uogos: 1 saujos (man labiau patinka šilauogės arba mėlynės)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaušinius išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės.
2. Tada sviestą ištirpinkite ir jau šiek tiek pravėsusį supilkite į kiaušinio plakinį.
3. Suberkite varškę ir gerai išmaišykite.
4. Tuomet įsijokite miltus su kepimo milteliais.
5. Suberkite uogas ir masę gerai išmaišykite.
6. Įkaitinkite elektrinę barankų kepimo keptuvę.
7. Dėkite po nepilną šaukštą tešlos. Kepkite, kol iškeps ir barankytės gražiai paruduos. Skanaukite!
Panašūs receptai

Tobuli varškės vafliai su uogomis

Biskvitinės barankytės su sviestu, grietine ir kepimo milteliais

Kriaušinis - karamelinis tortas Velykoms

KEKSIUKAI SU SERBENTAIS

Keksiukai su graikišku jogurtu ir šilauogėmis

BISKVITINIS PYRAGAS SU UOGIENĖS PERTEPIMU

Kalėdinis Pyragas - Meduolis su grietine, kardamonu, gvazdikėliais ir cinamonu

Nepaprastas varškės pyragas

Trupininis kakavinis varškės pyragas

Šokoladinis pyragas su kriaušėmis pagal Beatą

Tortas Rafaelo svajonė su persikais

Beatos šokoladinis pyragas su rududu