Varškinės barankytės su uogomis
Kategorija: Desertų receptai
Ingredientai
- kiaušiniai: 2
- cukrus: 200 gramų
- sviestas: 100 gramų
- varškė: 200 gramų
- miltai: 200 gramų
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
- uogos: 1 saujos (man labiau patinka šilauogės arba mėlynės)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaušinius išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės.
2. Tada sviestą ištirpinkite ir jau šiek tiek pravėsusį supilkite į kiaušinio plakinį.
3. Suberkite varškę ir gerai išmaišykite.
4. Tuomet įsijokite miltus su kepimo milteliais.
5. Suberkite uogas ir masę gerai išmaišykite.
6. Įkaitinkite elektrinę barankų kepimo keptuvę.
7. Dėkite po nepilną šaukštą tešlos. Kepkite, kol iškeps ir barankytės gražiai paruduos. Skanaukite!
Panašūs receptai
Tobuli varškės vafliai su uogomis
Biskvitinės barankytės su sviestu, grietine ir kepimo milteliais
Kriaušinis - karamelinis tortas Velykoms
KEKSIUKAI SU SERBENTAIS
Keksiukai su graikišku jogurtu ir šilauogėmis
BISKVITINIS PYRAGAS SU UOGIENĖS PERTEPIMU
Kalėdinis Pyragas - Meduolis su grietine, kardamonu, gvazdikėliais ir cinamonu
Nepaprastas varškės pyragas
Trupininis kakavinis varškės pyragas
Šokoladinis pyragas su kriaušėmis pagal Beatą
Tortas Rafaelo svajonė su persikais
Beatos šokoladinis pyragas su rududu