KEKSIUKAI SU SERBENTAIS
Kategorija: Desertai
- Jums reikės:
- varškė: 250 gramų
- cukrus: 200 gramų
- miltai: 200 gramų
- lydytas sviestas: 100 gramų
- aliejus: 50 gramų
- kiaušiniai: 3
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: žiupsnelio
- švieži serbentai: ~0,5 stiklinės
- Iš pradžių mikseriu išplakite kiaušinius su cukrumi, tuomet sudėkite varškę bei gerai išsukite, įpilkite lydyto sviesto ir aliejaus, išmaišykite. Atskirame inde sumaišykite miltus su kepimo milteliais, druska bei vaniliniu cukrumi, juos persijokite ir įberkite į skystą masę. Plakite, kol tešla taps vienalytė.
- Tada po šaukštą tešlos dėkite į keksiukų formeles, į kiekvieną įspausdamos po 5-6 serbentus bei vėl užpilkite tešla, ant viršaus dar sudėkite po 3-4 uogas. Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Lepinkitės!
Kondencuoto pieno keksiukai
Veganiški keksiukai su razinomis
Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
Raudonojo aksomo tortas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KALAKUTIENOS KEKSIUKAI SU OBUOLIAIS
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Greitai paruošiami avižiniai ir graikiško jogurto keksiukai
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Kiaušinius dažome natūraliai
Keksiukai su nutella
Lašiša su ypatingu pagardu
VARŠKĖČIAI SU VANILINIU PADAŽU
Pikantiški 6 šašlykų receptai
SALDŪS ŠUNIUKAI
Plikyti pyragaičiai
Šventėms – tortas „Snickers“
VARŠKĖS APKEPAS SU AGUONŲ IR BANANŲ SLUOKSNIU
Tortas „Juodasis miškas“
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
Sviestinis kremas
Bulvių krepšeliai su daržovėmis ir silke
BANDELĖS SU VARŠKE PAGAL BEATĄ
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS