BISKVITINIS PYRAGAS SU UOGIENĖS PERTEPIMU

Kategorija: Desertai


BISKVITINIS PYRAGAS SU UOGIENĖS PERTEPIMU

Paskelbė:
13 Lapkričio 2019
  • kiaušiniai: 4
  • cukrus: 1 nepilnos stiklinės
  • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
  • miltai: 1 stiklinės
  • mėgstama uogienė: pagal skonį
  • Iš pradžių kiaušinius išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios masės.
  • Tuomet įsijokite miltus.
  • Masę gerai išmaišykite.
  • Tada kepimo indą ištieskite su kepimo popieriumi.
  • Supilkite tešlą.
  • Po to kepkite įkaitintoje iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
  • Iškepusį pyragą atvėsinkite.
  • Paskui perpjaukite pusiau ir sutepkite mėgstama uogiene. Lepinkitės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
30 min     Šaltinis: