BISKVITINIS PYRAGAS SU UOGIENĖS PERTEPIMU
Kategorija: Desertai
- kiaušiniai: 4
- cukrus: 1 nepilnos stiklinės
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
- miltai: 1 stiklinės
- mėgstama uogienė: pagal skonį
- Iš pradžių kiaušinius išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios masės.
- Tuomet įsijokite miltus.
- Masę gerai išmaišykite.
- Tada kepimo indą ištieskite su kepimo popieriumi.
- Supilkite tešlą.
- Po to kepkite įkaitintoje iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
- Iškepusį pyragą atvėsinkite.
- Paskui perpjaukite pusiau ir sutepkite mėgstama uogiene. Lepinkitės!
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Raudonojo aksomo tortas
Migdolų pyragas su uogiene
Šventėms – tortas „Snickers“
Klasikinis medaus tortas
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Citrininis pyragas
Kiaušinius dažome natūraliai
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis
„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.
KEKSIUKAI SU SERBENTAIS
VARŠKĖČIAI SU VANILINIU PADAŽU
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
Tarkuotų bulvių pyragas su sūriu ir česnaku
Švelnus pyragas su persikais
Mielinės spurgos su džemu
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
Greitas Obuolių pyragas
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS
Apelsinų ir migdolų pyragas
kalėdinis Salomėjos vyniotinis