Biskvitinės barankytės su sviestu, grietine ir kepimo milteliais
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- grietinė: 200 gramų
- kiaušiniai: 3
- sviestas: 150 gramų
- cukrus: 200 gramų
- miltai: 300 gramų (gali reikti kiek daugiau)
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių išsukite cukrų su kiaušiniais iki purios masės.
2. Tuomet įmaišykite vanilinį cukrų bei grietinę.
3. Tada sviestą ištirpinkite. Supilkite į masę ir gerai išmaišykite.
4. Miltus su kepimo milteliais įsijokite į tešlą. Tešla gausis tiršta, bet tokia ir turi būti.
5. Kepkite barankyčių keptuvėje, kol visiškai iškeps.
6. Jeigu norisi jas papuošti, garų vonelėje ištirpinkite juodąjį šokoladą su vienu valgomuoju šaukštu sviesto.
7. Barankytės šoną merkite į šokoladą, pabarstykite pabarstukais.
8. Leiskite šokoladui nudžiūti. Lepinkitės!
Varškinės barankytės su uogomis
Kalėdinis Pyragas - Meduolis su grietine, kardamonu, gvazdikėliais ir cinamonu
Popsiukai - Cake pops
Šokoladinis keksas su gervuogėmis - labai pavykęs derinys!
Šokoladinis pyragas su kriaušėmis pagal Beatą
Purios ir minkštos biskvitinės bandelės sumuštinių keptuvėje su įdaru
Drėgnas varškės keksas su obuoliais
Saldainiai Rafaelo
BISKVITINIS PYRAGAS SU UOGIENĖS PERTEPIMU
Šokoladinis pyragas su graikiškais riešutais
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Šokoladinis pyragas
Nepaprastas varškės pyragas
Bananų duona su šokolado gabaliukais
Kondencuoto pieno keksiukai
Žagarėliai
Sernik - lenkiškas varškės pyragas su razinomis
Keksiukai su graikišku jogurtu ir šilauogėmis
KEKSIUKAI SU SERBENTAIS
Šokoladinis karamelinis pyragas
Trupininis kakavinis varškės pyragas
Nekeptas sūrio pyragas su sausainiais
Vaniliniai keksiukai su sviestiniu kremu
Baumkuchen (bankuchenas) - skaniausias karališkas vokiškas šakotis