Aviečių uogienė su citrinos sultimis
Kategorija: Desertai / Marinatai
Ingredientai
- avietės: 750 gramų
- cukrus: 500 gramų
- citrinos sultys: iš 1 citrinos (nedidelės)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių nuvalytas uogas užpilame su cukrumi bei paliekame maždaug kelioms valandoms pastovėti, kad atsirastų sulčių.
2. Tuomet uogas užviriname, supilame šviežiai spaustas citrinos sultis bei verdame maždaug 30-40 minučių, kartas nuo karto pamaišome, kol uogienė bus norimos konsistencijos (nepamirštame, kad atvėsus ji dar kiek sutirštės!).
3. Po to uogienę išpilstome į iškaitintus stiklainius, sandariai užsukiame bei paliekame, kad visiškai atvėstų. Mėgaujamės!
Nevirta braškių uogienė
Juodųjų serbentų ir bananų uogienė
Labai paprastas ir greitas pyragas su braškėmis
GRIETININIAI LEDAI (3 VARIANTAI
BISKVITINIS PYRAGAS SU UOGIENĖS PERTEPIMU
Unikalus sūrio pyragas: receptas iš Japonijos, kur jis kepamas kasdien!
Migdolų pyragas su uogiene
Draugystės pyragas su varške ir uogiene
Draugystės pyragas su varške ir uogiene
Naminiai veganiški avietiniai ledai be laktozės
Angliškas ryžių pudingas pagal Beatą
Velykinis citrinų keksas
Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu
Purios mielinės bandelės su kriaušių įdaru
Raffaello tortas
Šiam pomidorų sulčių receptui nereikia sulčiaspaudės.
Citrininis pyragas
Velykinis citrinų keksas
Skanusis močiutės obuolių pyragas
Naminiai veganiški avietiniai ledai be laktozės, glitimo ir kiaušinių
JOGURTO IR MANGŲ DESERTAS STIKLINĖSE
Tarteletė su vaisiais
Tiramisu tortas su uogomis, maskarponės sūriu, grietinėle ir kava
Marinuotos cukinijos žiemai