Spurgos su kefyru

Kategorija: Desertai


Spurgos su kefyru

Paskelbė:
03 Geg. 2022
Tokios spurgos su kefyru iš lėkštės dingsta per kelias akimirkas! Jos tiesiog tokios gardžios! Bet tai nėra didelė bėda, nes jas pagaminti ganėtinai lengva. Ir labai greitai galėsite prisigaminti dar.



Ingredientai



  • kefyras: 200 mililitrų
  • cukrus: 4 šaukštų
  • kiaušiniai: 1
  • vanilinis cukrus: žiupsnelio
  • sviestas: 50 gramų
  • miltai: ~400-450 gramų
  • kepimo milteliai: 1 šaukštelio

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių sviestą išsukame su kiaušiniu bei cukrumi iki vientisos masės.
2. Tuomet supilame kefyrą bei išmaišome.
3. Suberiame miltus, sumaišytus su vaniliniu cukrumi bei kepimo milteliais.
4. Užminkome minkštą tešlą.
5. Tada uždedame keptuvę arba puodą ant ugnies, kad įkaistų.
6. Stalą pabarsto miltais.
7. Po to tešlą iškočiojame iki maždaug vieno centimetro storio.
8. Spurgas išspaudžiame su dviem skirtingo dydžio stiklinėmis arba puodeliais.
9. Spurgas verdame karštame aliejuje iš abiejų pusių. Riebalų perteklių pašaliname popieriniais rankšluosčiais.
10. Galiausiai pabarstome cukraus pudra ir lepinamės nuostabiomis spurgomis!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: