Troškinti kopūstai su krienais ir garstyčiomis
Kategorija: Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai
Ingredientai
- kopūstai: 0,5 galvos
- sviestas: 1 valgomojo šaukšto
- svogūnai: 1 didelio)
- vanduo: kelių šaukštų
- miltai: 1 valgomojo šaukšto
- krienai: 1 valgomojo šaukšto
- grūdėtosios garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
- druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių svogūną ir kopūstą supjaustykite plonais griežinėliais
2. Tuomet keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus, pakepkite kol jie suminkštės ir tada sudėkite kopūstą.
3. Gerai išmaišykite, kad visi kopūstai pasidengtų sviestu, pagardinkite druska ir palikite maždaug 10 minučių kepti, kol jie gražiai apskrus (aš pati vis karts nuo karto dar pamaišau).
4. Per tą laiką, sumaišykite vandenį su miltais, krienais bei garstyčiomis.
5. Po to supilkite į kepančius kopūstus, permaišykite ir dar leiskite maždaug 1-2 minutes pasitroškinti. Krienai su garstyčiomis kopūstams suteikia pikantiško aštrumo ir rūgštelės. Labai gardu! Paskanaukite ir Jūs!
Panašūs receptai
Keptuvėje kepti Briuselio kopūstai su česnaku ir sūriu
Balandėlių apkepas
Troškinti briuselio kopūstai su paprikomis, grietinėle ir sūriu
Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
NEĮTIKĖTINAI SKANŪS KOTLETAI IR NEI GRAMO MĖSOS
Šviežių kopūstų kotletai su manais
Keptuvėje - svieste kepti kalafiorai (žiediniai kopūstai)
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
Troškinta aviena su kopūstais
Spalvotos kopūstų salotos
Troškinti kalafiorai su grietine ir vištiena