Troškinti kopūstai su krienais ir garstyčiomis
Kategorija: Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Ingredientai
- kopūstai: 0,5 galvos
- sviestas: 1 valgomojo šaukšto
- svogūnai: 1 didelio)
- vanduo: kelių šaukštų
- miltai: 1 valgomojo šaukšto
- krienai: 1 valgomojo šaukšto
- grūdėtosios garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
- druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių svogūną ir kopūstą supjaustykite plonais griežinėliais
2. Tuomet keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus, pakepkite kol jie suminkštės ir tada sudėkite kopūstą.
3. Gerai išmaišykite, kad visi kopūstai pasidengtų sviestu, pagardinkite druska ir palikite maždaug 10 minučių kepti, kol jie gražiai apskrus (aš pati vis karts nuo karto dar pamaišau).
4. Per tą laiką, sumaišykite vandenį su miltais, krienais bei garstyčiomis.
5. Po to supilkite į kepančius kopūstus, permaišykite ir dar leiskite maždaug 1-2 minutes pasitroškinti. Krienai su garstyčiomis kopūstams suteikia pikantiško aštrumo ir rūgštelės. Labai gardu! Paskanaukite ir Jūs!
Panašūs receptai

Keptuvėje kepti Briuselio kopūstai su česnaku ir sūriu

Balandėlių apkepas

Troškinti briuselio kopūstai su paprikomis, grietinėle ir sūriu

Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis

ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS

NEĮTIKĖTINAI SKANŪS KOTLETAI IR NEI GRAMO MĖSOS

Šviežių kopūstų kotletai su manais

Keptuvėje - svieste kepti kalafiorai (žiediniai kopūstai)

Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė

Troškinta aviena su kopūstais

Spalvotos kopūstų salotos

Troškinti kalafiorai su grietine ir vištiena