ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • šviežia antienos arba vištienos kulšelių mėsa: 1 pakuotės (~350 gramų)
    • mėgstami vištienos prieskoniai be druskos
    • česnakas: 3 skiltelių
    • druska
    • pipirai
    • žiediniai kopūstai: 0,5
    • brokoliai: 1
    • morkos: 2
    • svogūnai: 1 (didelio)
    • raudonasis karis (galite keisti paprastu)
    • grietinėlė: 200 mililitrų
  1. Iš pradžių mėsą pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais, įspauskite dvi skilteles česnako, viską gerai išmaišykite bei palikite mažiausiai 10-15 minučių.
  2. Tuomet morkas supjaustykite kubeliais, žiedinį kopūstą bei brokolį susmulkinkite. Šias daržoves garinkite (pirmiausia dėkite morkas, po kokių 5 minučių dėkite žiedinį kopūstą ir brokolį), jei neturite garintuvo, tiesiog apvirkite kelias minutes, kol daržovės suminkštės (bet turi likti šiek tiek traškios!).
  3. Tada mėsą pakepkite, užpilkite verdančiu vandeniu bei patroškinkite, kol mėsa suminkštės. Svogūną supjaustykite kubeliais, apkepkite iki auksinės spalvos, įspauskite česnaką, pakepkite minutę, berkite mėsą, garintas daržoves, pilkite grietinėlę, berkite kario prieskonių, druskos, pipirų pagal savo skonį ir viską patroškinkite 5 minutes. Patiekite ir skanaukite!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно