Kepti žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose
Kategorija: Daržovių patiekalai / Vegetariški / Veganiški
Ingredientai:
1 žiedinis kopūstas (kalafijoras);
2 kiaušiniai;
1 stiklinė džiūvėsėlių;
Druska, pipirai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame.
1. Žiedinis kopūstas nuplaunamas, suskirstomas žiedynais.
2. Puode užvirinamas vanduo, beriama pusė arbatinio šaukštelio druskos, dedamas žiedinis kopūstas ir pavirinamas 3-5 minutes.
3. Apvirę kopūsto žiedynai ištraukiami kiaurasamčiu, leidžiama nusibėgti ir atvėsti.
4. Kiaušiniai išplakami su žiupsneliu druskos ir pipirų.
5. Plakinyje pamirkomas žiedinio kopūsto žiedynus, apvartoma džiūvėsėliuose ir kepama keptuvėje įkaitintuose riebaluose.
Skanaus!
1 žiedinis kopūstas (kalafijoras);
2 kiaušiniai;
1 stiklinė džiūvėsėlių;
Druska, pipirai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame.
1. Žiedinis kopūstas nuplaunamas, suskirstomas žiedynais.
2. Puode užvirinamas vanduo, beriama pusė arbatinio šaukštelio druskos, dedamas žiedinis kopūstas ir pavirinamas 3-5 minutes.
3. Apvirę kopūsto žiedynai ištraukiami kiaurasamčiu, leidžiama nusibėgti ir atvėsti.
4. Kiaušiniai išplakami su žiupsneliu druskos ir pipirų.
5. Plakinyje pamirkomas žiedinio kopūsto žiedynus, apvartoma džiūvėsėliuose ir kepama keptuvėje įkaitintuose riebaluose.
Skanaus!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kibinai. Skanių Trakų kibinų receptas
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Sluoksniuotas pyragas
Spūrgos -minkštutėlės
"TOFU" IEŠMELIAI
Kiaušinius dažome natūraliai
Balandėliai iš Pekino kopūsto
tortilija su kalakutiena ir troškintais kopūstais
DARŽOVIŲ IR KUMPIO APKEPĖLĖ
Traškus vištienos kepsnys
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
Makaronai “tagliatelle” su faršu
Šaltiena
Naudingi patarimai apie daržoves
TROŠKINTI RAUGINTI KOPŪSTAI SU DŽIOVINTAIS GRYBAIS
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
Troškinti kopūstai su mėsa
Bulvių suktinukai
Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Troškinti rauginti kopūstai su rūkytais šonkauliukais
Tinginių balandėliai
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas