Kepti žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose

Kategorija: Daržovių patiekalai / Vegetariški / Veganiški


Kepti žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose

Paskelbė:
04 Kovo 2020
Ingredientai:

1 žiedinis kopūstas (kalafijoras);
2 kiaušiniai;
1 stiklinė džiūvėsėlių;
Druska, pipirai;
Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame. 

1. Žiedinis kopūstas nuplaunamas, suskirstomas žiedynais.
2. Puode užvirinamas vanduo, beriama pusė arbatinio šaukštelio druskos, dedamas žiedinis kopūstas ir pavirinamas 3-5 minutes.
3. Apvirę kopūsto žiedynai ištraukiami kiaurasamčiu, leidžiama nusibėgti ir atvėsti.
4. Kiaušiniai išplakami su žiupsneliu druskos ir pipirų.
5. Plakinyje pamirkomas žiedinio kopūsto žiedynus, apvartoma džiūvėsėliuose ir kepama keptuvėje įkaitintuose riebaluose.
Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: