Kepti žiediniai kopūstai su kiaušiniu džiūvėsėliuose

Kategorija: Daržovių patiekalai / Užkandžiai


Kepti žiediniai kopūstai su kiaušiniu džiūvėsėliuose

Paskelbė:
30 Lapkričio 2024

Ingredientai:

  • 1 žiedinis kopūstas (kalafijoras)
  • 2 kiaušiniai
  • 1 stiklinė džiūvėsėlių
  • Druska, pipirai


Gaminame:

1. Žiedinis kopūstas nuplaunamas, suskirstomas žiedynais.

2. Puode užvirinamas vanduo, beriama pusė arbatinio šaukštelio druskos, dedamas žiedinis kopūstas ir pavirinamas 3-5 minutes.

3. Apvirę kopūsto žiedynai ištraukiami kiaurasamčiu, leidžiama nusibėgti ir atvėsti.

4. Kiaušiniai išplakami su žiupsneliu druskos ir pipirų.

5. Plakinyje pamirkomas žiedinio kopūsto žiedynus, apvartoma džiūvėsėliuose ir kepama keptuvėje įkaitintuose riebaluose.

Skanaus!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: