Kepti žiediniai kopūstai su kiaušiniu džiūvėsėliuose
Kategorija: Daržovių patiekalai / Užkandžiai
Ingredientai:
- 1 žiedinis kopūstas (kalafijoras)
- 2 kiaušiniai
- 1 stiklinė džiūvėsėlių
- Druska, pipirai
Gaminame:
1. Žiedinis kopūstas nuplaunamas, suskirstomas žiedynais.
2. Puode užvirinamas vanduo, beriama pusė arbatinio šaukštelio druskos, dedamas žiedinis kopūstas ir pavirinamas 3-5 minutes.
3. Apvirę kopūsto žiedynai ištraukiami kiaurasamčiu, leidžiama nusibėgti ir atvėsti.
4. Kiaušiniai išplakami su žiupsneliu druskos ir pipirų.
5. Plakinyje pamirkomas žiedinio kopūsto žiedynus, apvartoma džiūvėsėliuose ir kepama keptuvėje įkaitintuose riebaluose.
Skanaus!
Kepti žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose
Dešrainis su daržovėmis
Balandėliai iš Pekino kopūsto
Rauginti kalafiorai - žiediniai kopūstai su ciberžole
Tortilija su mėlynojo kopūsto salotomis ir avokadais
Kopūstai, kiaušiniai, džiūvėsiai - štai ir viskas, ko reikia idealaus greito užkandžio paruošimui
Neįtikėtinai skanūs žiediniai kopūstai kepti tešloje!
Kopūstų pyragas
Naminiai kebabai
Kopūstų blyneliai
Troškinti kopūstai su dešrelėmis
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
Troškinti kopūstai su mėsa
Kopūstų kepsneliai orkaitėje
Kopūsto ir faršo apkepas su pomidorų padažu
Troškinti kalafiorai su grietine ir vištiena
Šviežių kopūstų kotletai su manais
Kepta - gruzdinta burata su paprikų padažu
Sūrio lazdelės
Kopūstainis
Marinuoti česnakiniai kopūstai su burokėliais
Naminiai kebabai su česnakiniu padažu
DARŽOVIŲ IR KUMPIO APKEPĖLĖ
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė