Kopūstainis
Kategorija: Daržovių patiekalai
- faršo jaut., kiaul., 400gr.
- sūrio ferm.80 gr.
- 2 didokos morkos
- didelis svogūnas
- kopūsto lapų 8-10(galima daugiau pridėti)
- paprikos raud.
- 2 stiklinės sultinio
- 15gr.sviesto
- šaukštas miltų(nelabai kaupinas)
- 2šaukštai pom.padažo
- šaukštelis cukraus
- 2šaukštai grietinės
- šaukštelis paprikos miltelių
- krapų
- prieskoniai, druska
Padažui ant sviesto pakepti miltus, kol šiek tiek parus, supilti sultinį, kai užvirs, maišant sudėti kitus produktus, aš dar dadėjau šiek tiek aštrumo, šaukštelį sunkos nuo jelapeno pipirų, žodžiu padažą galima gaminti pagal skonį, ko perdaug nedėti, ko per mažai dasidėti:)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Kiaušinius dažome natūraliai
Šventėms – tortas „Snickers“
Korėjietiški garinukai
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Skaniausias faršo užkandis
Bulvinukai su miško grybais
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Keptuvėje paruošti balandėliai
Jautienos befstrogenas
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Prancūziška sūrio ir vištienos sriuba
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Velykinis „Napoleonas“
Balandėliai iš Pekino kopūsto
Raudonojo aksomo tortas
Krafinai
Labai skanios spurgos
Vištienos ir cukinijų apkepas
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI