Itališkieji bulvių virtinukai Gnocchi
Kategorija: Bulvių patiekalai
Reikės:
1 kg bulvių,
350 g miltų,
1 vnt. kiaušinio,
1 šaukšto aliejaus,
žiupsnelio druskos.
1 kg bulvių,
350 g miltų,
1 vnt. kiaušinio,
1 šaukšto aliejaus,
žiupsnelio druskos.
- Bulves išvirkite su lupena, o joms išvirus nepamirškite jų nugarinti. Tuomet bulves nulupkite ir sugrūskite. Atskirame inde suplakite kiaušinį kartu su aliejumi ir supilkite į bulvių masę. Nuolat minkydami masę po truputį į ją berkite miltus.
- Pagaminę tešlą formuokite plonus ritinėlius ir šakute įrėžkite nedidelius brūkšnelius. Ritinėlius supjaustykite nedideliais gabalėliais ir išdėliokite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Virtinukus dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite kelias minutes, kol iškils į paviršių. Svarbu virtinukus virti mažais kiekiais, kad nesuliptų.
- Patiekite su grietine ar kitu mėgstamu padažu.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Virtinukai su grybų įdaru
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Kiaušinius dažome natūraliai
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
TINGINIAI - EŽIUKAI ARBA DURNIUKAI
Veganiski virtinukai - labai skanus
Ideali orinė tešla virtinukams
Mišrainė / Salotos "Katerina"
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
Marokietiškas saldžių bulvių pyragas
Virtų bulvių cepelinai
Virtų bulvių cepelinai
VARŠKĖČIAI SU CINAMONU
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Šventėms – tortas „Snickers“
Citrininis pyragas
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA
Graikiškos salotos
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ